• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić: Ozdravljenje ekonomije za dve, tri godine

Izvor Tanjug

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija na dobrom putu te da može da očekuje ozdravljenje ekonomije u naredne dve do tri godine.

"Možemo, hoćemo i čini mi se da smo na dobrom putu da našu ekonomiju za dve ili tri godine ozdravimo", rekao je Vučić novinarima u Republici Srpskoj gde je posetio Šamac i Doboj, najugroženija mesta u nedavnim poplavama, a koje će Vlada Srbije pomoći sa milion evra.

Vučić je rekao da se ova vlada ponaša veoma odgovorno, što se vidi po ocenama MMF i Svetske banke, i da veruje da će Srbija imati snage da izađe iz ekonomske krize.

Premijer je komentarišući velike štete od poplava u Srbiji i Republici Srpskoj istakao da je sada veoma važno da se pokrenu privredne aktivnosti i dovedu nove investicije, najavljujući dolazak turskog investitora u Krupanj, kao i pokretanje proizvodnje u Obrenovcu.

Komentari 20

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

rajko

u oktobru biće u novembru, u novembru biće u decembru, u decembru biće ......

lasko

mi jos za 30 godina nemozemo da proizvedemo ono sto smo proizvodíli pre 30 godina

Miloš

Ma nije valjda.Hajde da se šalimo.E moj prijatelju,ko te terao da se guraš u te vode,kad nisi za te poslove.ovo ti je već deseto zvanično obećanje,počev da ćemo poboljšanje osetiti već 2015,pa do ovoga,gde nam ga produži.Koliko će Srba preživiti do te 2017.Slobo je počeo da ratuje bez para i prijatelja,ti oporavljaš Srbiju takodje bez para i prijatelja.Isti model,pa će biti i siti rezultati,i dalje bez medalje.Odmakni se od EU,otidji se pokloni Putinu i počni samostalan oporavak Srbije.

special image