• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odnos prema seljaku - bruka Srbije

Izvor Tanjug

Seljak najmanje dobija od države, to je naša bruka, ali, ako je za utehu, i bruka svih vlada u proteklih sto godina, izjavio je Aleksandar Vulin.

Prema rečima ministra za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku, koji je otvorio takmičenje za zlatnu kosu na Rajcu, seljaci su najpošteniji deo našeg društva i oni, kako je istakao "drže i držali su zemlju", jer od zemlje ne može da se ukrade i otme, na njoj mora da se radi, a zato se, verovatno, najmanje i bune.

Vulin je podsetio da je sada usvojena i jedna izmenu u Zakonu o radu vezano poljprivrednike.

Do sada su svi članovi poljoprivrednog domaćinstava imali obavezu da uplaćuju doprinose, a sada će to činiti samo nosilac gazdinstva", rekao je Vulin i naglasio da je to urađeno, kako bi se pomoglo seljacima.

Vulin je rekao i da su unete odrebe morale da se donesu ocenivši da buduće vlade neće morati da menjaju nijednu ključnu odredbu tog zakona

Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nikola TechEnthusiast

Pa kad mi uvozimo tamo neko modifikovano đubre od voća i povrća pored tolike prirode u srbiji toj je očigledan znak da seljaku država ne pruža ono što treba i da uopšte ne ceni rad i trud svojih ljudi... Zato je i sve manje onih koji se bave poljoprivredom kaja bi mogla ovu zemlju koliko toliko da oporavi. jednostavno nemaju želju da pomognu svom narodu i svojoj zemlji već samo pelješe i guraju u propast. A onda kada nekome pukne film zbog toga oni ga proglase za Lazu Lazarević.

Aa

Ne lupaj,dodji na selo preko leta da vidis kako je na plus 40.

Bugi lvanov

@Aa Vulin. Za poljoprivredu,to je isto da je mesec planeta,a ne satelit. Kaže u zadnjih 100godina.pa šta je uradio Jul.partija,ništa, a sada smo nosilac gazdinstva,ali nezaboravite,da radnik bez posla živi skoro na nuli. Nema da se vrati na selo,novce.pa ko kaže da vulin ne voli rad.samo kad gleda i otvara proslave

special image