• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Narodni muzej - ovo niste videli

Izvor mondo.rs

Zbog velikog interesovanja javnosti za Obilazak zgrade Narodnog muzeja, ova aktivnost se i dalje organizuje svake poslednje nedelje u mesecu.

 Obilazak zgrade Narodnog muzeja Izvor: MONDO, Petar Stojanović

Izvor: MONDO, Petar Stojanović

 Na ovaj način zainteresovani posetioci mogu da se upoznaju sa muzejskim prostorima koji uobičajeno publici nisu pristupačni.

U nedelju 27. jula od 10 do 14 časova unapred prijavljeni posetioci imaće priliku da se u društvu kustosa prošetaju kroz sale, kancelarije muzejske uprave, kustosa i izložbeni prostor i da saznaju šta sve čini jedan muzej i šta je potrebno uraditi kako bi se izuzetna dela, koja se čuvaju u muzejskim zbirkama, našla na jednoj izložbi.

Za posetioce će ovo biti i prilika da zgradu Muzeja, pored koje mnogi od nas svakodnevno prolaze, sagledaju iz druge perspektive i da zahvaljujući tome steknu drugačiju sliku o Narodnom muzeju.

Na svaki pun sat, unapred prijavljene posetioce sprovešće kustosi Narodnog muzeja u Beogradu. Ovom prilikom ulaz za grupe će biti sa Trga Republike.

Želeći da obilasci zdanja budu što prijatniji i bezbedniji, broj posetilaca u grupi biće ograničen.

Zainteresovani mogu svoj dolazak da prijave od srede, 23. jula, na e-mejl adresu [email protected] ili pozivom na broj telefona 060/8075035. Prijave će se primati dok se raspoloživ broj mesta ne popuni.


Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE