• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beograd raširenih ruku dočekao ŠAMPIONE!

Ovo je već postala tradicija, ali svaki novi put je sve slađe i slađe. U Beogradu je u utorak priređen svečani doček za nove-stare šampione Evrope, naše vaterpoliste.

SVE GALERIJE

Komentari 14

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Olija

Valjda je uveče bilo predvidjano nevreme sa grmljavinom.Nije bilo izbora.Ja ovde vidim samo rodbinu!Rodbina nikad ne iznevara!

ivana

Sem sto su zlatni jos su i mnooogoooo dobri ;)) Sto im stoje farmerke... :)))

sasa stankovic

Srce nam je bilo puno kad se u Mađarskoj intonirala himna "Bože pravde" bili smo ponosni i važni, stali smo na krov Evrope a to su nam omogućili vaterpolisti. Njihove uspehe pamtimo još iz stare nam Jugoslavije i tada je to bio reprezentativan sport, a od tada kreću neke nove generacije koje su u Atini prvi puta osvetlali obraz Srbije. Uvek od njih očekujemo najviše, a ponajmanje izdvajamo za vaterpolo. Država se prema njima odnosi maćehinski i prosto je fenomen kako iz godine u godinu iako su uslovi poražavajući, stasaju neki novi klinci i plivaju za naše klubove koji po Evropi održavaju časove iz vaterpola. Do kada će to biti tako ? Fudbal je u Srbiji na prvom mestu po veličini godišnjeg buđeta, a on nas iz godine u godinu sramoti i dovodi na stub srama. Fudbalski klubovi su stecišta kriminalaca i društvenog propaliteta. Samo se u njima krade, otima i pljačka. Enormno su se zadužili kod banaka misleći da će dugove poravnati država. Nije li bilo dosta gospodine Karađiću, šta mislite da se malo menjaju za buđet, onaj fudbalski da ide vaterpolu i obratno ?