Zajednički erotski film reditelja iz bivše Juge

Autor:

Rajko Grlić, Lordan Zafranović, Goran Marković i Goran Paskaljević snimiće erotski omnibus radnog naziva "Nirvana".

2
A- A A+

Četvorica reditelja iz Srbije i Hrvatske spremaju ovaj neobični projekat u znak sećanja svog profesora iz Praga, Elmara Klosa.

"Već tridesetak godina pričamo o tom filmu. Kada smo studirali u Pragu, omnibusi su bili veoma popularni. I naš profesor je želeo da snimimo jedan, bio je naš filmski otac, sjajan scenarista i dramaturg. Nažalost, nije bio veliki pobornik erotike na filmu, kada je odgledao moj i Markovićev film sa tom tematikom, gotovo uvređeno je izašao iz sale", rekao je Rajko Grlić za "Naše novine".

"Klasići" iz Praga i dan-danas se druže i "vesele se jedan drugome", a Grlić dodaje da mu je žao što Srđana Karanovića nisu uspeli da ubede da se pridruži projektu.

"Za sada smo napisali priče, moja se radno zove 'Naš mali pornić' i radnja je smeštena u jednom kadru, u hotelskoj sobi i ispred hotela. Ne znamo kada će biti gotov film, za to pitajte Lordana", rekao je reditelj slavnih ostvarenja "Štefica Cvek u raljama života", "Karaula" i drugih.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti