• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Naljutili smo pisca "Igre prestola"!

Pisac "Pesme leda i vatre" kaže da su fanovi pogodili kako će se serijal završiti, i da je sada u problemu!

Džordž R. R. Martin još uvek nije završio preostale dve, odnosno potencijalne tri knjige svog hit serijala, a fanovi koji ih željno iščekuju vreme prekraćuju analiziranjem prethodnih i razvijanjem teorija o tome kako će se priča završiti.

Martin je poznat po tome da ne voli da otkriva unapred šta će se desiti, a "urbana legenda" kaže da je izjavio da svaki put kada ga neko to pita, "ubije jednog člana porodice Stark". Međutim, sada je skinuo kapu fanovima!

"Postoje čitaoci koji sa neverovatnom pažnjom prate priču, i zatim prave svoje teorije o tome šta će sa kime biti na kraju. Čitao sam forume fanova, ali više to ne radim, jer se svaki put iznerviram kada neko pogodi šta će se desiti", rekao je pisac za "Indipendent".

"Postoji određen broj čitalaca koji su uspeli da 'provale' sve tragove i nagoveštaje koje sam ubacio u knjige, i došli su do pravog zaključka – pogodili su kako će se sve završiti", rekao je on.

Naravno, Martin nije rekao KOJE su to teorije koje su fanovi pravilno konstruisali!

"To mene dovodi u nezgodnu situaciju, jer volim da iznenadim publiku, ne volim predvidive priče. Želim da vas šokiram, očaram, i odvedem tamo gde niste ni sanjali. Kada pročitam da je neko prokljuvio nastavak, poželim da priču odvedem u drugom smeru. Međutim, nakon dugog mozganja, shvatio sam da je to nemoguće. Nisam postavljao toliko tragova u prethodne priče, da bih ih sada sve zaboravio i otišao u nekom drugom pravcu", rekao je pisac.

Martin je na kraju u šali dodao da će kraj "Pesme leda i vatre" za jedne biti potpuni šok, a za šačicu vatrenih obožavalaca prilika da kažu – "eto, rekao sam da će tako biti"!

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 20

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

drbalu293

Deneris i Dzon snezni ce se smuvati i roditi novog Targarijena!

Đ

@drbalu293 Časni Džon Snežni da stupi u incestualnu vezu sa svojom polustrinom Deneris? Je l smo mi do sada čitali iste knjige i gledali istu seriju?

Doktor86

@drbalu293 A sto da ne? Pa u tradiciji Targarjena je incest i brak izmedju brata i sestre sasvim normalna stvar. Nehotice si rekao jednu veliku istinu :)

SERIJE