Beta

Radnički bez Fejse, Vusljanin bez emocija

Autor:

Kragujevčani idu na megdan Novom Pazaru bez jednog od najboljih igrača. I pored toga, vezista Irfan Vusljanin želi pobedu protiv kluba čiji je bio kapiten.

0
A- A A+

Radnički bez Fejse, Vusljanin bez emocija Foto: MN Press
Fudbalere Radničkog 1923 u subotu od 17 časova čeka teško gostovanje u Novom Pazaru.

Kragujevčani će u ovaj meč trećeg kola Jelen Superlige ući bez jednog od svojih najboljih igrača, Darka Fejse, ali trener Dragoljub Bekvalac veruje da njegova ekipa može do povoljnog rezultata, što bi bio i remi.

"Mislim da imamo tim koji će moći da se suprostavi na tako teškom gostovanju i da, iako su Pazarci nošeni dobrim rezultatima sa početka sezone i željom da pobede pred domaćom publikom, mi nećemo biti lak zalogaj. Idemo da se nadigravamo i da učinimo da iz te igre proizađe i rezultat", rekao je Bekvalac na konferenciji za novinare.

Po njegovim rečima, gostovanje u Novom Pazaru je jedno od najtežih u Srbiji.

"Jedno od najtežih gostovanja za sve ekipe je u Novom Pazaru. Oni su stabilizovali klub, doveli prave ljude na prava mesta, a najlakše je napraviti tim. Doveli su domaće igrače koji su nosioci igre i koji mnogo znače za taj klub", kazao je Bekvalac.

Kragujevčani će biti oslabljeni neigranjem Darka Fejse, koji je povređen, a Bekvalac smatra da će njegov oporavak potrajati.

Nekadašnji kapiten Novog Pazara, a sada igrač Radničkog, Irfan Vusljanin, rekao je da njegova ekipa napreduje iz dana u dan.

Radnički bez Fejse, Vusljanin bez emocija Foto: MN Press
"Atmosfera u ekipi je odlična. Pazar je veoma dobar tim, koji odlično igra kod kuće, a mi iz utakmice u utakmicu postajemo ozbiljnija ekipa i bićemo sve bolji i uigraniji. Moramo biti svi kao jedan kako bismo ostvarili dobar rezultat", rekao je vezista.

Vusljanin, koji je nekadašnji kapiten Novog Pazara, kazao je da će u subotu "igrati protiv svojih".

"Ja sam profesionalac i iskren da budem, najviše volim onaj klub za koji u tom trenutku igram, tako da što se mene tiče daću sve od sebe da dobijemo bilo koju ekipu, pa i Novi Pazar", naveo je Vusljanin

Povezano

Sve vesti