• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nole i Telekom za lepše detinjstvo naših mališana

Zahvaljujući Fondaciji Novaka Đokovića, donaciji Telekoma Srbija i brojnih drugih prijatelja koji rade na sanaciji pozorišta "Boško Buha", klinci će od 1. oktobra moći da uživaju u bajkama u novom, bezbednom ambijentu

Ovako sada izgleda bina...
 Pozorište "Boško Buha" postoji već 64 godine. U predstavama sa dečije i večernje scene je uživalo preko četiri i po miliona ljudi, i što je najzanimljivije, gledalo predstave sa istih "dasaka" sedeći u istim stolicama...

Sada je zahvaljujući brojnim prijateljima pozorišta, zaljubljenicima u sećanje na detinjstvo, konačno počela sanacija pozorišta - menjaju se stolice, stavljaju protivpožarne zavese na sceni, pravi nova scena...sve zahvaljujući donatorima, među kojima se izdvaja Fondacija najboljeg svetskog tenisera, sa doniranih osam miliona dinara.

"Sva deca imaju prava na jednake uslove tokom odrastanja, onakva kakva imaju deca u drugim zemljama sveta", rekao je VD pozorišta Milorad Mandić Manda, i sam junak našeg odrastanja. "Telekom je među prvima obezbedio 133 stolice, Fondacija Novaka Đokovića će se pobrinuti za 126 stolica, binu, zavese...", rekao je Mandić, a onda otkrio da su se ljudi i izvođači brojnih radova koji su pred njima, sami uključili "svim srcem", zvali i ponudili "prijateljske", a ne tržišne cene.

Radovi na sanaciji pozorišta Boško Buha u toku

Milorad Mandić Manda je otkrio da je za potpunu rekonstrukciju pozorišta potrebno devet miliona evra! Ipak, najmlađi će u novom, bezbednom ambijentu, tačnije novoj sali moći da uživaju već od 1. oktobra.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE