• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kiša još pada!

Izvor mondo.rs

U galeriji Pop up Kulturnog centra Beograda u četvrtak, 4. septembra, sa početkom u 20.30 časova održaće se prodajna humanitarna izložba "Home/Hope – Kiša još pada", sa ciljem prikupljanja sredstava za pomoć ugroženima od poplava.

Iako su poplave prošle, posledice se još uvek saniraju.

Zaposleni i saradnici agencije McCann Beograd osmislili su postere i kreirali vizuelni identitet izložbenih predmeta, a sva sredstva prikupljena na ovaj način biće uplaćena na žiro račun Vlade Republike Srbije za pomoć ugroženima u majskim poplavama.

Autori unikatnih postera su Marija Milanković, Lidija Milovanović, Tereza Cenić, Nataša Radosavljević, Marina Čavić, Kristina Jovanović, Branko Andrejević, Branko Rosić, Zdravko Kevrešan, Nenad Dodić i Marko Prokić i Tatjana Kuburović.

Pored unikatnih postera posetioci će moći da kupe i posebno dizajnirane predmete, kao što su šolje, narukvice, torbe, majice, kabanice, kišobrani i rokovnici sa motivima poplave, koje su radili isti autori.

Na otvaranju humanitarne izložbe će nastupiti učenici isturenog odeljenja muzičke škole "Vatroslav Lisinski" u Obrenovcu, kao i studenti Fakulteta muzičke za džez i popularnu muziku.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE