Ode Boban Marjanović u glumce

Autor:

Centar Crvene zvezde Telekom učestvuje u snimanju igranog filma "Bićemo prvaci sveta". Glumi sovjetskog centra Janisa Kruminša.

14
A- A A+

Pored obaveza na pripremama svog tima, gorostasni centar Boban Marjanović ovih dana ima i glumačke obaveze.

Košarkaš Crvene zvezde Telekom učestvuje u snimanju filma i TV serije "Bićemo prvaci sveta", u režiji Darka Bajića. Projekat je osmišljen kao istorijski, sportski i biografski film, posvećen zlatnim počecima košarke na ovim prostorima i njenim rodonačelnicima, Nebojši Popoviću, Bori Stankoviću, Radomiru Šaperu i Aleksandru Nikoliću.

Marjanović glumi sovjetskog centra Janisa Kruminša.

"Snimali smo na dve lokacije, na Beogradskom sajmu i u Klubu književnika. Sve to je trajalo dva dana i jedva čekam da vidim kako je ispalo... Darko Bajić mi je vrlo precizno i jasno objasnio šta želi od mene i nadam se da sam opravdao njegova očekivanja", rekao je on.

Za lik koji tumači kaže da je kao stvoren za njega.

"Bio je jako visok i jako dobar igrač. To je to. Pogodili su mi ulogu, nema šta", nasmejan je zaključio Marjanović.

Scenario je napisao Nebojša Romčević u saradnji sa Gordanom Mihićem i Ognjenom Sviličićem, a po ideji Zvonimira Šimuneca koji je ujedno autor i sa Dejanom Petrovićem producent ovog značajnog projekta.

Povezane vesti

Film "Bićemo prvaci sveta" se radi u koprodukciji sa partnerima iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Glavne uloge pionira košarke na našim prostorima tumače mladi glumci.

Nebojšu Popovića tumači Strahinja Blažić, Miloš Biković je Radomir Šaper, a Aleksandar Radojičić glumi Boru Stankovića.
Povezano

Sve vesti