Blaž Slišković na klupi Novog Pazara? Možda...

Autor:

Bivši selektor Bosne i Hercegovine Blaž Slišković demantovao je tvrdnje pojedinih medija da je imenovan za novog trenera Novog Pazara. "Kontaktirali su me, pričali smo, ali ništa još nisam potpisao, niti konkretno dogovorio", kaže Baka.

1
A- A A+

Blaž Slišković na klupi Novog Pazara? Možda... Foto: MN Press Blaž Slišković
"Nisam potpisao ugovor sa FK Novi Pazar i danas nisam njihov trener", izjavio je Blaž Slišković - Baka, jedan od najboljih fudbalera BiH svih vremena i bivši selektor reprezentacije BiH, nakon što su ga pojedini mediji u Srbiji već inaugurisali za novog trenera srpskog superligaša posle otkaza koji je dobio Dragi Kanatlarovski.

"Sportski direktor i menadžer FK Novi Pazar doći će sutra (utorak) u Mostar da razgovaramo. Kontaktirali su me, pričali smo, ali ništa još nisam potpisao, niti konkretno dogovorio. Ukoliko bi se neki detalji ubacili u ugovor, koji nisu finansijske prirode, moglo bi se desiti da se dogovorimo i potpišem ugovor", rekao je nekadašnji trener Hajduka, Zrinjskog, Tirane, Širokog Brijega agenciji "Anadolija".

Osim Sliškovića u konkurenciji za novog trenera Novog Pazara su i Zlatko Krmpotić, Milorad Kosanović, Zoran Njeguš, a pominje se i nekadašnji hrvatski repezentativac i bivši trener Sarajeva Robert Jarni.

O tome šta je još popularni "Baka" rekao o reprezentaciji BiH i početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine pročitajte na mondo.ba

Povezano

Sve vesti