• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dinar sutra najslabiji ikad – za evro 119,8

Dinar će sutra biti za nijansu slabije vrednosti nego danas a taj srednji kurs iznosiće od 119,0767 dinara za evro predstavlja istorijski najslabiju vrednost dinara prema evropskoj valuti.

 Dinar sutra najslabiji ikad – za evro 119,8 Izvor: Ilustracija MONDO

Izvor: Ilustracija MONDO

Po podacima Narodne banke Srbije, dinar će sutra biti za 3,7 odsto slabiji prema evru nego na početku ove godine, za 3,6 slabiji nego pre godinu dana, a za 1,4 odsto slabiji nego pre mesec dana.

Dinar je ove godine bio najjači 1. januara, kada je jedan evro koštao 114,6421 dinara.

NBS je ove godine na Međubankarskom deviznom tržištu ukupno prodala 1,06 milijardi evra, a kupila 200 miliona evra kako bi ublažila kolebanja kursa.

Komentari 10

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

homer

Pre dve godine evro je isto ovoliko vredeo.posto je inflacija otad 10 posto znaci da smo za toliko devalvirali evro sto nije priznacete normalno.namerno pustaju da kliza dinar jel nema inflacije i koriste priliku sto nece skakati cene a da bi poboljsali izvoz tj pojeftinili ga.prethodni guverner soskic je imao 670 hiljada platu pa je jorgovanka skinula sebi za 20 posto.a to sto vi mislite da je plata ogromna pa izvolte zavrsite skole i budite vi odgovorni za ceo fin.sistem.p.s ni ja ne volem evro kad raste al eto kazem kako je

mare

@homer Zavrsite skole!? Guvernerka zavrsila fakultet u Pristini 90 i neke. A meni sa Ekonomskim kazu da nemam radnog iskustva ili prekvalifikovan ili clansku kartu vladajuce partije. A to kako vode finansije, tako bi deca iz osnovne vodila. Smanji plate i penzije za po 20%, podigni PDV i cene i onda si uspesan finansijiski mag. A to sto je 700 000 na drzavnoj s*** to nema veze!? Samo bih voleo da objasnis, koji to izvoz podsticu kad su rekli da nece povecavati izvoz da ne bi ostetili EU.

PEĐA

@homer Ne kakolji!

special image