• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velika izložba Lego kockica

Izvor mondo.rs

Izložba, radionice, crtaonice i drugi programi počinju 20. septembra u Galeriji Dečjeg kulturnog centra.

Na površini od 260 kvadratnih metara biće postavljene kreacije od lego kockica, u obliku kule od nekoliko metara visine, pametnih robota, čarobne šume, začaranih dvoraca, modernih gradova, svemirskih brodova i antropoloških životinjica koje se ponašaju kao ljudi.

Pored mnogobrojnih digitalnih kreacija i mozaika, od popularnih kockica biće izložene i kreacije iz poznatih bajki, basni i filmova, a između ostalih i velika bitka u "Srednjoj zemlji" iz Gospodara Prstenova, srednjevekovni okršaji sa preko hiljadu lego čovečuljaka, anđela, zloća, čarobnih bića, superheroja, steampunk brodova, pokretnih vozova, mrdalica, drmalica i smejalica. 

Izložbu će obogatiti lego radionice i crtaonice, kao i gosti iz inostranstva: Mađarske, Rumunije, Hrvatske, USA i mnogih gradova iz unutrašnjosti Srbije.

Pored toga, biće izloženi i radovi Angeli Ivana, našeg jedinog brendiranog i svetski prepoznatog master bildera, dobitnika mnogobrojnih nagrada za kreacije i ambasadora Lego kompanije.

Organizator izložbe, koja će biti otvorena do 5. oktobra, realizovana je u saranji Dečijeg kulturnog centra i Kluba ljubitelja Lego kockica "Beokocka"

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE