• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izložba Vlatka Kostova u galeriji Ulus

Izvor mondo.rs

Makedonski umetnik predstaviće svoje radove na izložbi u galeriji Ulus koja će trajati od 1. do 7. oktobra. Otvaranje izložbe je zakazano je za 19 sati.

Umetnik Vlatko Kostov premijerno će se predstaviti svoju izložbu "Save the earth" u Beogradu. Radove koje će prikazati nastali u periodu od 2008.-2014. godine.

Njegove skulpture spajaju realnost i maštu, gde svet vidljivog i nevidljivog je prikazan u obliku materijalizovane forme skulptura, koje su prikazane u figurama muzičara.
Sve skulpture su napravljene od recikliranog i odbačenog materijala, koje umetnik pronalazi na otpadu, a zatim od njih stvara umetničku realnost, u kojoj se zadržava prepoznatljivost gradivnih elemenata i vizuelne predstave, u kojoj umetnički precizira, analizira i višemečecno obrađuje ogromnu građu...
U ovim umetnički interesantim relacijama, svaki zavrtaj ima svoju priču, koja je povezana sa maštom, a gde svaki zavrtaj dobija svoj oblik u vidu šešira, intrumenta, tela muzičara itd.
Ovaj autor je hteo da skrene pažnju na lepotu koja se nalazi oko nas, gde svaki materijal može da postane potencijalno umetničko delo, koje pleni svojom lepotom i originalnšću, a koje može da pomogne da se probudi svest kod ljudi da više recikliraju i stvaraju od datih materijala i time zaštite svet oko sebe.
Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE