• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đenerali osiguranje "precrtalo" Delta u svom imenu

Izvor Tanjug

Kompanija Delta Đenerali (Generali) Osiguranje a.d.o. Beograd saopštila ja danas da posluje pod novim poslovnim imenom - Generali Osiguranje Srbija a.d.o.

Promena poslovnog imena i korporativnog identiteta takođe je primenjena i u kompanijama za reosiguranje i društvu za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom koje su promenile ime u Generali Reosiguranje Srbija a.d.o. i Generali Društvo za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom.

Predsednik i generalni direktor srpskog ogranka svetskog giganta sa sedištem u Italiji, Andrea Simončeli, tim je povodom rekao da sa ovom promenom, kompanija započinje novo poglavlje u svom poslovanju u Srbiji i iskoristiće ovu priliku da ojača svoj imidž kod klijenata i bude spremna za buduće izazove.

Sa ukupnim prihodom od premije u iznosu od 12,5 milijardi dinara, sa preko 2.000 zaposlenih i tržišnim udelom od 20 odsto u 2013. godini, Đenerali Osiguranje Srbija a.d.o. je druga najveća osiguravajuća kuća u Srbiji.

Kompanija zauzima prvo mesto na srpskom tržištu životnog osiguranja, sa udelom od 26,2 odsto u 2013. godini i drugo mesto u segmentu neživotnog osiguranja (osiguranja imovine i lica).

U maju 2014. godine italijanski Đenerali je preuzeo potpuno vlasništvo nad kompanijom Delta Đenerali Osiguranje. Sa obavljenim prenosom vlasništva, Đenerali je stekao poptpunu kontrolu i u Delta Đenerali Reosiguranju a.d.o., Delta Đenerali dobrovoljnom penzijskom fondu i kompaniji Blutek Auto d.o.o.

Kupovinu udela manjinskog akcionara Narodna banka Srbija je odobrila je u maju 2014. godine, navedeno je u saopštenju te osiguravajuće kuće.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

niko

koga to interesuje

special image