• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Beogradizmi" na Dorćolu

Izvor mondo.rs

Debitantska izložba fotografa Aleksandra M. Kneževića biće otvorena 25. septembra.

U klubu "RUUB" u Knićaninovoj 3 na Dorćolu biće otvorena izložba "Beogradizam" autora Aleksandra Kneževića, kom je hobi fotografija.

"Vizuelni, gorko-slatki aforizmi o Beogradu i Beograđanima, prikaz toga kako se ponekad, naročito u vrtložnim danima, jedni od drugih udalje, zanemare se međusobno! Ovi aforizmi trebalo bi da podsete Beograđane da su jedno sa sobom, sa drugima, sa svojim gradom. Želja mi je da se u vreme kada svet gledamo kroz ekran monitora ili telefona podsetimo na to da je pravi život fotografije u formi koja je i prezentovana na izložbi", rekao je autor.

Otvaranje izložbe biće u 19.30 u četvrtak, 25. septembra, a trajaće do 17. oktobra.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Anja Popadić

Sa velikom ponosom i uzbudjenjem prenosim reči Gospodina Fotografa Knezević Aleksandra, dobra vest, on će dozvoliti da pojedine izabrane slike kupimo i ponesemo kući! "Iako to u izlozbenom prostoru nigde nije posebno navedeno, zbog pitanja koja dobijam zelim da napomenem da je izlozba prodajnog karaktera. Izlozene fotografije, kao i neke druge, moguce je kupiti tokom trajanja izlozbe po posebnoj ceni." A.K. Bez obzira na cenu, ove fotografije su klasična remek dela velikog majstora u zenitu stvaralačkog opusa čija ce vrednost samo rasti. Podsetimo da je pre par godina fotografija Andreja Gurskog prodata za oko tri miliona Evra. Na ovoj izložbi mozete kupiti slike sličnog kvaliteta po povoljnim investicionim cenama. Ja očekujem da ce meni moja kupljena slika da obezbedi lagodnu penziju jednog dana! Nemojte da propustite ovakvu jedinstvenu priliku.

Todor Komnenic

Na izlozbu sam usao slucajno. Setao sam gradom da prekratim vreme pre smene, i video da se izazu neke slike, pa reko daj da vidim kad je dzabe. I gledam ti ja slike, i stvarno su dobre, moze covek da se proseta Beogradom kroz ove slike, ali sto sam ih duze gledao i citao citate ispod slika, kao da mi se zbrkala slika i stvarnost. U jednom trenutku me uhvatila panika, da li sam ja stvaran ili sam ja na slici koju neko gleda sa druge strane? Toliko su ove slike realne i stvarne. Kada sam izasao na ulicu, svetlost nije bila one obicne boje, kao da je dodatno svetlela. I na poslu su mi kolege primetile da sam nekako drukciji, a i ja sam to osetio, i nisam znao kako, ali sam osecao da je to zbog onih slika. Poceo sam da istrazujem i ispitujem, i da ne duzim, otkrio sam da mi se od ove izlozbe otvorila takozvana treca cakra, iliti trece oko. Svet vise nikad nece biti isti, niti cu ja.

Katarina Mojsilovic

Bila sam na izlozbi, i jedino sto mogu da kazem je "VAU!!". Tako nesto nisam dozivela ni videla a kamoli iskusila. Osecam se kao da sam se preporodila, porodila, izgubila nevinost, umrla i ozivela sve u tih sat, sat ipo koje sam provela u transu pred fotografijama ovog grand maestra vizuelne umetnosti. Morala sam ispred tri cigarete paljenu jedna drugom da popusim dok se nisam dovoljno pribrala i sabrala, ali nisam mogla da hodam koliko su mi noge klecale i dah nestajao koliko sam uzdisala i treperela pa sam morala da uzmem taksi.

SERIJE