• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plata nam porasla u avgustu, ali manja tokom 2014.

Izvor MONDO/Agencije

Prosečna neto zarada u avgustu, u Srbiji, iznosila je 45.610 dinara i u poređenju sa prosečnom zaradom u julu, nominalno je veća 0,9 odsto, a realno 1,1 odsto.

 Plata nam porasla u avgustu, ali manja tokom 2014. Izvor: Ilustracija MONDO

plata-1.png
Izvor: Ilustracija MONDO
Prosečna neto zarada, isplaćena avgustu, u odnosu na isti mesec lane nominalno je veća 1,9 odsto, a realno (kada se odbije prosečna inflacija) 0,4 odsto, saopštio je danas Republički zavod za statistiku.

Prosečna neto zarada, isplaćena u periodu januar-avgust, u odnosu na prosečnu neto zaradu, isplaćenu u periodu januar-avgust 2013. godine, nominalno je veća 1,6 odsto, a realno je manja 0,5 odsto.

Prosečna avgustovska bruto zarada, iznosi 62,992 dinara i u odnosu na prosečnu zaradu u julu, nominalno je veća 1,0 odsto, a realno 1,2 odsto.

Prosečna bruto zarada isplaćena u avgustu, nominalno je veća 1,9 odsto, a realno 0,4 odsto, od prosečne bruto zarade u avgustu 2013. godine.

Prosečna bruto zarada u periodu januar-avgust bila je u poređenju sa prosečnom zaradom isplaćenom u periodu januar-avgust 2013. godine, nominalno veća 1,3, a realno manja 0,8 odsto.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rogi

Dokle vise mazanja ociju da nam je bolje kada je svaki mesec sve gori. Ova vladajuca garnitura juri krivce i preethodnih vremena i kaznjava ssa obecanjem ,,bice Vam bolje" ali samo malo sutra... Ovo postaje bezobrazno i zalosno...

special image