• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U stočarskoj proizvodnji biće 8.000 radnih mesta

Izvor Tanjug

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da država od njegove posete Nemačkoj može da očekuje "ozbiljnu investiciju" u svinjarstvu i 8.000 novih radnih mesta.

"Država može da očekuje ozbiljnu investiciju a, nadam se, sa kooperantima, negde oko 8.000 ljudi posao u roku od manje od godinu dana", kazao je Vučić novinarima u Tekiji, gde obilazi područja pogođena poplavama.

Premijer je juče boravio u jednodevnoj poseti Nemačkoj, gde je obišao proizvodni lanac najvećeg evropskog proizvođača i izvoznika mesa, porodične kompanije Tenis.

On je u Tekiji kazao da Srbija moža da udvostruči stočarsku proizvodnju u roku od dve do dve i po godine.

"Sve što smo izgubili od 2000. do danas, u poslednjih 14 godina, mislim da - pre svega u svinjarstvu - možemo da nadoknadimo za manje od dve godine", istakao je Vučić.

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

dalabu

Probaj za promenu sledeće: -da se plaća najkasnije 60 dana,ko ne plati blokada...prinudna naplata... -u sudovima naplata potrazivanja da ima prioritet... -da svaki vlasnik odgovara svojom imovinom za dugove koje pravi... -da se poreskim duznicima pleni licna imovina ,a ne da idu u stecaj i da se keze...u lice ljudima koji placaju poreze... -da se postuju Ugovori...tj ono sto je potpisano... i jos mnogo stvari za pocetak... ukratko napraviti pravila koja ce svi da postuju... pozdrav...

profesor

Da je srece bilo bi 800 000 radnih mesta u stocarskoj proizvodnji jer nas je Bog predodredio da budemo poljoprivredna zemlja !

Nenko

K'o Boga te molim,mani vise te strane investicije i nova radna mesta!Posle svakog takvog dogadjaja nama sve gore i standard sve nizi.

special image