• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta se desilo sa decom sa stanice Zoo

Izvor mondo.rs

Saznajte u nastavku knjige, koji je upravo objavljen kod nas!

Knjiga Kristijane F. "Mi deca sa stanice Zoo" potresna je ispovest iz prve ruke deteta koje je ušlo u svet narkomanije, a zatim i prostitucije. Otkad je objavljena, čitave generacije čitale su sa knedlom u grlu i suzama u očima priču devojčice koja je sa sela stigla u Berlin, gde je zbog loših odnosa u porodici završila u lošem društvu. Prvo je probala pilule, pa hašiš, i na kraju završila prostituišući se na železničkoj stanici zajedno sa drugom decom "navučenom" na heroin - decom sa stanice Zoo.

Po knjizi je osamdesetih snimljen i film, a autorka se preselila u Ameriku i retko govorila o svojoj prošlosti. Krajem prošle godine, u Nemačkoj je objavljen nastavak njene knjige - "Kristijana F".

Izdavačka kuća "Pčelica" ovog septembra je objavila knjigu koju potpisuju Kristijana V. Felšerinov i Sonja Vuković.

"Senzacionalna ispovest iz kultne knjige dobija svoj nastavak. Ako se pitate šta se danas dešava sa Kristijanom, odgovor na to pitanje, ali i mnoga druga pronaći ćete u njenoj knjizi 'Kristijana F: Moj drugi život'. Pored potresne priče, knjiga sadrži i originalne Kristijanine fotografije koje na upečatljiv način svedoče o poslednjih 35 godina njenog života", navodi se na sajtu ove izdavačke kuće.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

😁

Књига коју треба уврстити у лектиру

SERIJE