• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novo doba stripa!

Izvor mondo.rs

Festival nesvrstanog stripa počinje danas i trajaće do 5. oktobra.

Festival "Novo doba" održava se na više lokacija u Beogradu i Pančevu, i donosi bogat program izložbi, video projekcija, radionica i muzičkih dešavanja, čime se ljubiteljima stripa pruža pogled u aktivnost i tendencije na međunarodnoj sceni nezavisnog, alternativnog i avangardnog stripa, kao i srodnih i bliskih umetničkih grana.

Ove godine, akcenat je na produkciji u toku trajanja samog festivala, u vidu intenzivnih i otvorenih radionica u kojima će učestvovati svi gosti, autori i zainteresovana publika. Takođe, u radionicama će učestvovati i mladi štićenici iz Udruženja za podršku osobama ometenim u razvoju "Naša kuća".

Uz zajedničko crtanje i osmišljavanje, kao i ilustraciju, zamišljena je razmena iskustava iz oblasti sito štampe, digitalne i analogne pripreme za štampu, poveza...

Festival će izložbom zagrebačke skupine ZZOT, koja je obeležila alternativni Ex Yu strip, ukazati i na postojanje kontinuiteta u toj oblasti.

Učestvuju Marko Turunen iz Finske, Dunja Janković, Igor Hofbauer i Miron Milić iz Hrvatske, Goran Dačev iz Makedonije, Metju Dežarden i Renar IV iz Francuske, Ana Erlmark, Matijas Elftrop i Hajdi Somero iz Švedske, tri grupe iz Slovenije, i više učesnika iz Srbije.

Pogledajte satnicu festivala!

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE