• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Američki komičar na stand up festu u Beogradu!

Izvor mondo.rs

Na četvrtom međunarodnom festivalu stand up komedije koji će se održati u Beograd, specijalan gost je Reginald D Hunter, koji će publiku zabavljati vrhunskim humorom na engleskom jeziku.

 Nakon rasprodane turneje po Velikoj Britaniji, Australiji, Novom Zelandu i Skandinaviji, američki komičar s britanskom adresom Reginald D. Hunter dolazi u Beograd.

Ljubitelji humora na engleskom jeziku imaće priliku da uživaju u njegovoj skoro dvočasovnoj predstavi - "REGINALD D HUNTER IN EUROPE: A NIGGA RUNS THROUGH IT", koja na Stand Up Fest u dvorani Doma Sindikata dolazi u subotu, 4. oktobra 2014. godine u 20 časova.

 Životno iskustvo dečaka sa američkog juga i oštar kontrast sa sadašnjim životom odraslog crnog muškarca u Britaniji, nesumnjivo su uticali na njegov humor.

Međunarodna politika, kulturološke razlike s obe strane bare, seks i ljubavne veze njegove su muze. Reginald je vrlo iskren, materijal mu je kontraverzan i izuzetno zabavan, a nastup… proverite sami!

Reginald D Hunter - Stand Up
Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE