• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kamen temeljac za poslovni kompleks u bloku 41

Izvor MONDO/Tanjug

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik Borda menadžera GTC-a Tomas Kurcman simbolično su danas položili kamen temeljac, čime je počela izgradnja četvrtog poslovnog kompleksa GTC Srbija- Fortyone.

Novi poslovni kompleks će imati tri poslovne zgrade od 27.000 kvadratnih metara, rečeno je na otvaranju gradilišta koje se nalazi na Novom Beogradu u Bloku 41, na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Bulevara umetnosti, graditi u tri faze.

Prva faza, čiji se završetak očekuje sredinom 2015. godine, omogućiće novih 10.000 metara kvadratnih poslovnog prostora od kojih je 60 odsto već rentitrano pre početka gradnje, rečeno je prilikom obeležavanja početka izgradnje.

Fortyone projekat

Kompleks će činiti tri poslovne zgrade sa ukupno 27.000 kvadratnih metara, uz optimalnu površinu spratova od 1.300 m2. Na svakih 60 kvadratnih metara zakupljenog prostora obezbeđeno je jedno mesto za parkiranje.

Objekat je dizajniran da se prilagodi trendu na tržištu. Zakupcima će biti obezbeđena maksimalna fleksibilnost i svaki sprat lako može biti podeljen na osam odvojenih jedinica u zavisnosti od zahteva klijenta. Fortyone će predstavljati jednu od najmodernijih poslovnih zgrada u Beogradu, lociranu na istaknutoj lokaciji na Novom Beogradu, na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Bulevara umetnosti. Prva faza, čiji se završetak očekuje sredinom 2015. godine, omogućiće novih 10.000 metara kvadratnih poslovnog prostora od kojih je 60 odsto već rentirano pre početka gradnje, rečeno je prilikom obeležavanja početka izgradnje.

Gradonačelnik Mali je rekao da je još na početku mandata rekao da želi da Beograd postane grad "kranova i dizalica", a da smo danas, kako je naveo, zahvaljujući početku izgradnje tog objekta, bliži tom cilju.

Mali je naveo da je to prvi poslovni kompleks koji je veći od 5.000 metara kvadratnih, a koji se u poslednjih pet godina gradi u Srbiji.

On je ocenio da je to veoma značajno i za Beograd i za Srbiju jer pokazuje da investitori žele da dođu u Srbiju i ulažu i da smo zahvaljujući reformama sa kojima se krenulo, na dobrom putu.

Mali je rekao da će Grad Beograd pomoći svima koji žele da ulažu u brzom i efikasnom izdavanju svih potrebnih saglasnosti i dozvola kako bi investitori bili zadovoljni.

Upitan kada će biti dostavljena dokumenta u vezi sa projektom "Beograd na vodi", Mali je odgovorio da će sva potrebna dokumentacija biti dostavljena na vreme, te da će svaki rok biti ispoštovan.

Predsednik Borda menadžera GTC-a Tomas Kurcman je zahvalio svim partnerima i zakupcima, inženjerima i predstavnicima grada na pomoći u realizciji tog projekta, ističući da će se izgradnjom tog poslovnog kompleksa odgovoriti na veliku potražnju zakupaca.

Kako je rekao, radovi će biti izvođeni po najvišim tehničkim, ali i standarima zelene gradnje, kako bi zakupcima bio ponuđen poslovni prostor u skladu sa potrebama savremenog poslovanja.

Kurcman je rekao da sledeće godine u ovo vreme možemo očekivati otvaranje prvog kompleksa.

On je rekao da GTC ima pozitivna iskustva što se poslovanja u Srbiji tiče i da mnogi drugi investitori planiraju da prošire poslovanje i otvore nove prostorije za poslovanje u glavnom gradu.

"Izgradnjom ove zgrade odgovorićemo na veliku potražnju zakupaca", rekao je on.

Od 2203. godine do danas GTC Srbija je izgradila više od 100.000 kvadratnih metara poslovnog i stambenog prostora. Svi objekti su u poslovnoj zoni Novog Beograda i u njima se nalaze sedišta najvećih internacionalnih i domaćih kompanija.

Novi poslovni kompleks, četvri po redu, činiće tri poslovne zgrade uz optimalnu površinu spratova od 1.500 kvadratnih metara.



Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image