Crvena zvezda bila je na putu, ne samo da zabeleži treću pobedu u tri utakmice ove sezone, već i da to bude treća ubedljiva pobeda od starta.

Međutim, pred kraj meča u "Pioniru", Olimpija je umalo iskoristila to što je "sve već bilo gotovo" na 23 poena razlike u trećoj četvrtini.

Pobeda nije izostala, ali je finiš poslednje utakmice pred početak Evrolige ukazao na to da i ovaj tim Zvezde, iako favorit u jadranskoj konkurenciji, ima svojih slabosti.

"Napravio se malo i ambijent da će sve u ABA ligi biti rešeno i pre početka svake utakmice", rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić.

"A, imamo probleme, još smo neuigrani, Stefan Jović vuče povredu i jako malo je trenirao. Zato smo ga držali malo duže u igri, nauštrb rezultata i ja sam zadovoljan onim što je pružio", konstatovao je on, posle meča u kojem je Olimpija doživela prvi poraz u ligi.

"Želeo sam da iskoristimo ovaj meč da se dodatno uigramo pred ono što nas očekuje", rekao je Radonjić.

"Očekivali smo od Olimpije čvrstinu i dobru igru posle dve pobede na startu. Znali smo da ćemo morati da odigramo kvalitetno da ih dobijemo. Bilo je dobrih i loših perioda u igri, izgledalo je u jednom trenutku da je sve rešeno, ali nije bilo tako. Oni imaju i karakter i iskustvo, nisu se predavali", dodao je trener Zvezde.