• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na istom suncu gaće sušimo!

Izložba fotografija "Život - na istom suncu gaće sušimo" sa temom ljudskih odnosa, kao i svakodnevnog života, autentičnim situacijama, prostorima i ljudima biće otvorena sutra u Galeriji opštine Vračar.

 Autori na svojim fotografijama prikazuju ljubav, radost života, ljubavnike i parove, decu i roditelje, porodične odnose, igru, veselje, dokolicu, kao i tamnije strane čovekovog iskustva: patnju, bolesti, ratove, strah i smrt, reakcije ljudi na početak života, zatim različite etape sazrevanja, ali i sam kraj.

Cilj izložbe je da se prikaže univerzalnost ljudskog iskustva, odnosno situacije i okolnosti koje su svojstvene čitavom ljudskom rodu i da se naglasi uloga umetničke fotografije u tom dokumentovanju.

Od velikog broja fotografija koje su pristigle na konkurs, žiri koji su činili Imre Sabo, Nebojša Babić i Ivan Medenica, je odabrao oko 50 koje će se naći na izložbi iz svih krajeva bivše Jugoslavije.

Među izlagačima su Danilo Mataruga, Maja Uzelac, Gorčin Stojanović, Nikola Tamindžić, Srđan Ćešić, Jasmina Avramović, Anđelija Vujović, Hristina Popović, Vladimir Aleksić, Vladimir Petričević, Irena Mićijević, Milena Vasić, Mina Glogovac, Ljume Penov i mnogi drugi.

Izložbu je organizovalo udruženje DEMODE u saradnji sa gradskom opštinom Vračar, a pred posetiocima će biti do 1. novembra.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE