Nikola Janković,mondo.rs

MONDO: Albanci, ipak, na stadionu!

Naša redakcija saznaje šta će se dogoditi sa autobusima sa albanskim navijačima, kao i šta će biti sa onima koji stignu ispred stadiona Partizana.

Albanski navijači, teoretski, moći će da uđu na stadion Partizana na utakmicu Srbija - Albanija, ali samo ako uspeju da prođu "inkognito", saznaje MONDO.

Naša redakcija dobila je informaciju iz proverenih izvora da će Fudbalski savez Srbije, zajedno sa MUP Srbije, do kraja ispoštovati odluku da je za gostujuće navijače zabranjen ulaz u Humsku ove večeri, ali...

"Albanci će moći da uđu na stadion sve dok na sebi ne budu imali nikakvo navijačko ili nacionalno obeležje", rečeno nam je.

Dakle, obezbeđenje i organi reda neće biti u mogućnosti da spreče ulazak Albanaca na tribine, ukoliko oni krenu "inkognito", potvrđeno nam je.

Na pitanje: "Šta će se dogoditi sa autobusima iz Albanije, koji su sudeći prema slikama na Facebooku i Twitteru uspeli da pređu granicu sa Srbijom?", dobili smo odgovor:

"Oni će, gotovo sigurno, u nekom trenutku biti zaustavljeni i vraćeni nazad", rečeno je MONDU.

Ostanite uz MONDO, pratićemo sve događaje vezane za utakmicu. Naši reporteri su i na ulicama, a uskoro će biti i oko stadiona.

Povezano

Sve vesti