• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

“Nisam ja takva” na Sajmu knjiga u Beogradu

Izvor mondo.rs

Knjiga “Nisam ja takva” dobitnice Zlatnog globusa Line Danam, biće predstavljena na ovogodišnjem Sajmu knjiga

 Kontroverzna i svestrana dobitnica Zlatnog globusa, autorka, glumica i rediteljka serije "Girls" na televiziji HBO, objavila je knjigu “Nisam ja takva” koja je za kratko vreme stigla na vrh američkih top lista.

Na pragu tridesete ona otvoreno, duhovito i sa neverovatnom zrelošću piše o svemu što je do sada obeležilo njen put – o bolnim vezama, kritikama i preispitivanjima, nesavršenom telu, psihičkim lomovima, pravim prijateljstvima i snazi porodice, o umetničkom Njujorku i posrnulom Holivudu.

Zahvaljujući izdavačkoj kući Urbanreads knjiga o nesvakidašnjem putu do uspeha i sjajna priča o odrastanju stiže i u Srbiju.

Izdanja ove izdavačke kuće namenjene su čitaocima svih uzrasta – trenutni hit je knjiga “Krive su zvezde”(knjiga koja je imala i veoma uspešnu ekranizaciju), a trenutno je u bioskopima “Lavirint: nemoguće bekstvo”, takođe rađen po knjizi u izdanju Urbanreadsa.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE