• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Projekat: "Budi Coolturan 2014 - Kreiraj sebe!"

Izvor Promo

"Budi Coolturan" je projekat koji se bavi temom menadžmenta u kulturi i okuplja studente Univerziteta Beograda.

Već četvrtu godinu zaredom, studentska organizacija ESTIEM (Evropsko udruženje studenata industrijskog inženjeringa i menadžmenta), sa Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, organizuje projekat "Budi Coolturan", koji će biti održati ove godine 25. i 26. oktobra u Zadužbini Ilije M. Kolarca.

"Budi Coolturan" je projekat koji se bavi temom menadžmenta u kulturi i okuplja studente Univerziteta Beograda. Program projekta se sastoji iz dva dela: edukativnog i praktičnog.

Edukativni deo obuhvata dvodnevni seminar, gde će studenti imaju prilike da slušaju predavanja: Marka Čkonjevića, regionalnog marketing direktora bioskopa "Cineplexx", Marka Radenkovića, autora projekta Dizajn Inkubatora "Nova Iskra", Jasmine Krstić Latinović, PR menadžera Kombank Arene i predstavnika Mixer festivala.

Predavanja imaju za cilj približavanje i podsticanje kulturne svesti među mlađom populacijom, kao i podsticanje na kreativnost i preuzimanje inicijative u ovoj sferi našeg života.



Praktični deo predstavlja rešavanje studije slučaja, zadatih od strane Zadužbine Ilije M. Kolarca i Guitar Art Festivala, gde studenti mogu da pristupe konceptu poslovanja ovih institucija. Istima se omogućuje praktična primena stečenih znanja kroz rešavanje realnih poslovnih problema i prepoznavanje tržišnih mogućnosti kulturnog koncepta.

Kroz rešavanje studija slučaja, realizuje se jedna od najvažnija ideja projekta "Budi Coolturan" - integracija veština i znanja studenata umetničkih i organizacionih nauka, koja je neophodna za uspešan rast i održivi razvoj kulture u Srbiji.

U sklopu projekta "Budi Coolturan" 2014. je i nagradni fotokonkurs "Kreacija vredna pažnje". Svi studenti Univerziteta Beograda mogu da pošalju svoje fotografije na e-mail adresu [email protected] do 20. oktobra. Proglašenje prva tri nagradna mesta je na svečanom koktelu povodom otvaranja projekta 24. oktobra u Kolarčevoj zadužbini.

Za više informacija možete posetiti zvaničan sajt: http://www.estiem.org.rs/srpski/budi-coolturan kao i Facebook stranicu https://sr-rs.facebook.com/pages/Budi-Coolturan/292793584191916.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE