• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlada o budžetu sutra ili prekosutra

Izvor Tanjug

Vlada Srbije će sutra ili prekosutra usvojiti predlog rebalansa ovogodišnjeg budžeta i proslediti ga Skupštini na usvajanje, najavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić.



"Ponosan sam na ljude u Vladi, na sve što preduzimaju da izlečimo ekonomiju zemlje, kako bi 2015. godine imali privredni rast", rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Vladi Srbije posle razgovora sa nemačkim privrednicima.

On je istakao da i pripreme budžeta za 2015. godinu idu po planu i da će Srbija u 2015. imati budžet u skladu sa mogućnostima.

"U septembu i oktobru imamo najbolju naplatu akciza na naftu i cigarete, što znači da su mere koje preduzimamo da se spreči siva ekonomija u toj oblasti počele da daju rezultat. Imamo i bolju naplatu PDV nego što smo očekivali", kazao je Vučić.

On je dodao da je veliki optimista da će Železara Smederevo dobiti strateškog partnera, nakon sinoćnog razgovora sa potencijalnim investitorom.

"U subotu sam razgovarao sa zainteresovanim investitorom za hemijski kompleks i nadam se da će i taj problme biti rešen", rekao je Vučić i dodao da je imao razgovore i sa investitorima koji žele da ulažu u Novom Sadu i Nišu. 

Nakon što Vlada Srbije utvrdi Predlog rebalansa budžeta on će biti upućen u skupštinsku proceduru.

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

da, jeste

Pocnite od sebe maloumnici jedni koji ste ovaj narod napaceni ubili u pojam u svakom smislu. Jos se onaj Ruzic javlja i kaze kako je 50 000 dovoljno za zivot. Izvoli odrekni se 2/3 svojih primanja da te vidimo. Lako je skinuti solidarni porez sa plate od 100 soma, ostane ti 90, a sta cemo sa ljudima koji primaju 30? Struja, voda, telefon, sad ce grejanje, hrana, treba se i obuci. Eeee budalcine, treba sve vas govnjivom motkom..

xxx

Milion evra za shetanje sodomije kroz Beograd, e sad gradjani, stig'o harach!

istina

Vi ste poslodavci u javnom sektoru tako da mozete smanjivati plate i otpustati radnike. Ali ko ste vi da smanjujete stecene penzije? Ako se radniku u vasem sektoru ne svidi plata koju vi nudite moze naci drugi posao a sta ce penzioneri da rade? To je protiv-ustavno sto vi radite. Sramota me je u vase ime!!! Fuj... toliko

special image