• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bliži nego ikad rešenju za Železaru i Petrohemiju

Izvor Tanjug

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je veliki optimista u vezi sa rešavanjem problema smederevske Železare.

"Danas sam veliki optimista, sinoć smo do kasno imali razgovore sa potencijalnim investitorom za Železaru i verujem da smo sada bliže nego ikada da taj posao okončamo", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

Prema njegovim rečimja, bliži smo nego ikada i da rešimo problem Petrohemije i Azotare.

"U subotu do kasno uveče smo imali razgovor sa potencijanim investitorima u hemijski kompleks - mislim na Petrohemiju, Azotaru i MSK. Molim samo one koji su ih uništili i one koji su nas doveli do toga da imamo u te tri fabrike 120 miliona evra gubitka na godišnjem nivou da nam ne drže predavanja i pridike o tome kako se nešto samo priča", rekao je on.

Prema njegovim rečima, 20 godina smo samo trošili i gubili pare "a evo neko je rešio i taj problem da skine s vrata našeg naroda i grbače države".

"Ti ljudi će moći da rade svoj posao i zarađuju svoj novac i da u uplaćuju u državnu kasu... Ocekujem da pre kraja godine rešimo i problem Želežare i kompletnog hemijskog kompleksa", rekao je Vučić.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kriva drinade.--

Da,ali kada ćemo biti. Radivoje lola Đukić,je govorio,ću,ćeš,ćemo kadadaćemo. Pa . Krvi su otišli, pravi(izmenjeni) su došli ali 2,5 god 3 vlade,2 premijera,2. Prva podpresednika vlade,3.ministra finasije,3. Privrede,rokade,neki ministri abasadori,savetnici,kancelarija M.BLAGOJEVIĆA. I šta,štrakovi,vraćen pasoš miškovića. Reforme. Koštaju glasova,a fotelje i odelat su atrakcija.

special image