• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zavodi devojke i žene preko Fejsa i spava sa njima

Izvor mondo.rs

"Branko Marković je 32-godišnji nezaposleni psiholog koji živi sa roditeljima. Svoju sumornu svakodnevicu ublažava zavodeći devojke i žene uz pomoć Fejsbuka i spavajući sa njima u iznajmljenim apartmanima širom Beograda".

"...Svoja lucidna i šokantna zapažanja o životu u modernom srpskom društvu kao i o njegovim tabu temama koje otvoreno i surovo iskreno otkriva družeći se sa svoja dva bliska prijatelja, prekida neobična poslovna prilika u vezi sa trgovinom pornografskim materijalima koja Branku otvara novu životnu perspektivu. Ubrzo mu se dešava i neočekivana romansa sa mladom i dobroćudnom devojkom za koju se vezuje posle brojnih avantura i veza za jednu noć.

Ipak, firma Rectum entertainment za koju Branko počinje uspešno da radi, pokazaće se drugačijom od onoga za šta se predstavlja, a njen misteriozni i proračunati šef Ron, otkriće svoju mračnu poslovnu tajnu, koja će glavnog junaka izložiti ogromnoj opasnosti i naterati ga da napokon preispita svoju životnu filozofiju i krene u novo duhovno putovanje."

Ali da vam ne otkrivamo sve detalje. Ovo je samo kratak opis "Fejsbuk predatora", modernog psihološkog trilera i romana prvenca autora Marka Brakovića (36), koji predstavlja kulturološki prikaz savremenog društva i svojevrsnu kritiku zloupotrebe popularnih društvenih mreža.

Mi smo autora odmah pitali koliko ima autobiografskih momenata i da li je inspiraciju našao u svom neposrednom okruženju.

"Maja Volk je to definisala kao ispovednu prozu, svakako nije autobiografija, a da li je lično ispovedno - jeste. Mnogo toga se zaista desilo, ali nije klasična autobiografija. Glavni lik nije baš isti kao ja. Dobar deo priča je istinit", rekao je za MONDO Braković.

Marko Branković je diplomirao andragogiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu nakon čega je specijalizirao psihoterapiju kojom se godinama profesionalno bavi. Autor je  brojnih naučnih radova na temu promiskuiteta, seksualnih disfunkcija i partnerske psihoterapije.

"`Fejsbuk predator` je nastao nakon dugogodišnjeg istraživanja komunikacije između muškaraca i žena na društvenim mrežama. Kroz opise svakodnevice glavnih likova, želeo sam da čitalac otkrije i drugu, tamniju stranu 'onlajn' komunikacije sa nepoznatim osobama. `Fejsbuk predatora` bih definisao kao psihološko-erotski triler, sa primesama kriminalistike, što celoj priči daje na tenziji", objasnio je Marko.

Branković nam je ispričao da je još pre nekoliko godina na moru imaou glavi triler i znao je da mora da ga napiše. Kasnije su dodati elementi seksa, ali ističe da to nije suština, već samo vezivno tkivo.

"Kada čitalac završi ovu knjigu moj cilj je da bude srećan, tužan, da se zapita i da se malo i smori. Da ima sva osećanja", dodao je Marko Branković, koji je i aktivni profesionalni bubnjar već 17 godina i iza sebe ima dva studijska albuma, četiri singla sa grupom Urban Puls i više od 600 koncerata i klupskih nastupa.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 34

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Иван

Где могу да се купе књиге?

Rotten

Odlična knjiga!!

Luna

Bravo!

SERIJE