HOROSKOP

Stefan Đoković će biti zavodnik kad poraste

Sin Jelene i Novaka Đokovića rođen je 21. oktobra 2014. u Nici (Francuska) i ako je verovati njegovoj natalnoj karti, koju je uradila astrolog MONDA Jovana Vilimonović, biće zavodnik i perfekcionista.

7
A- A A+

Stefan Đoković rođen je u znaku Vage, a njegov podznak je Škorpija. To znači da će biti veoma društveno dete. Ne mora da bude uspešan, ali će mu sve biti potaman u životu. Neće tražiti mnogo, ali će dobiti više nego što traži. Dete koje će imati život pun kompromisa, imaće roditelje koji se divno slažu, ali će sa majkom imati bolju komunikaciju.

Neće biti umetnik, ali će biti naklonjen lepom oblačenju. Može da se bavi sportom, ali ne mora da znači da će to biti profesionalno. Svašta će ga zanimati, pa će biti problem da se odluči kojim će putem krenuti.

Trošiće dosta novca, a njegova sreća je u inostranstvu. Teško da će biti samo na jednom mestu. Imaće dobro zdravlje, ali konstantan pritisak od strane javnosti zbog Saturna na Ascendentu.

Sve najbolje roditeljima i bebi!

* Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astroantares.
NAPOMENA: Ovaj sadržaj nije dozvoljeno preuzimati bez prethodnog odobrenja redakcije.