• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dunavski cvet" za kompaniju Telekom Srbija

Izvor MONDO/Agencije

Generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk je na Trećem Dunavskom Biznis Forumu u ime kompanije dobio prestižno priznanje - "Dunavski cvet", namenjeno institucijama i pojedincima koji su doprineli razvoju Dunavskog regiona.

 "Dunavski cvet" za kompaniju Telekom Srbija Izvor: MONDO - Stefan Stojanović

Izvor: MONDO - Stefan Stojanović

Treći Dunavski biznis forum počeo je u ponedeljak u Beogradu i u naredna dva dana biće nastavljen u Novom Sadu. Na njemu učestvuje oko 800 zvaničnika iz oblasti energetike, transporta i agrobiznisa iz regiona.

Forum je zasnovan na principima i stubovima Evropske unije i usmeren na stvaranje ambijenta pogodnog za biznis, unapređenje saradnje, konkurentnost i održivi razvoj, bolje korišćenje ekonomskih potencijala i afirmaciju prosperiteta Dunavske regije kao najznačajnijih vrednosti proisteklih iz zajedničkog znanja i veština.

Na Trećem Dunavskom Biznis Forumu dodeljena su i dva prestižna priznanja - "Dunavski cvet" i "Dunavski kapetan", namenjena institucijama i pojedincima koji su doprineli razvoju Dunavskog regiona, Dunavske strategije i promociji njenih vrednosti.

Priznanje “Dunavski cvet” je Majkl Davenport, šef Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji, uručio i generalnom direktoru kompanije Telekom Srbija, Predragu Ćulibrku. Uz obrazloženje: zahvaljujući partnerstvu sa više od 10 miliona svojih korisnika Telekom Srbija je postao najveći investitor u sektoru telekomunikacija u regionu. Prošle godine je u sve segmente poslovanja mobilnu i fiksnu telefoniju, multimedijalne sadržaja i servise i poslovne procese unutar kompanije uloženo više od 14 milijardi dinara, a ove godine investicije će biti i veće.

Generalni direktor Predrag Ćulibrk istakao je da kompanija pokazuje zavidnu društvenu odgovornost i brigu o lokalnoj zajednici, što pokazuju i brojna priznanja na nivou Srbije. Na taj način afirmišemo društveno poslovanje i pozitivno utičemo na druge, dodao je gospodin Ćulibrk.

"Telekom Srbija i kao Dunavski biznis forum deli istu misiju, a to je povezivanje ljudi, dobro razumevanje među ljudima. Ovo je pre svega veliki podstrek za našu kompaniju da nastavimo istim putem kojim hodamo već duži niz godina i ovu nagradu vidim kao podstrek za sve zaposlene Telekom Srbija grupe, koja posluje u tri države regiona, a čini mi se da su sve tri u okviru ovih 14 članica Dunavskog biznis foruma. Mi, znači, poslujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Republici Srbiji. Nadam se da ćemo naše delovanje proširiti na još neke zemlje koje su uključene u ovaj izvanredan program. Još jednom svima hvala", rekao je Predrag Ćulibrk.

Telekom Srbija nagrađen "Dunavskim cvetom".
Izvor: MONDO

Ostali dobitnici "Dunavskog cveta" su maestro Zubin Mehta, prof. dr Sorin Frunzaverde, dr Durt Pušinger, Franc But, Milivoje Miletić, Miša Lukić, Goran Knežević i Đorđe Ćurković.

Cilj Trećeg Dunavskog biznis foruma je podsticaj saradnje i razmena iskustava i primera dobre prakse kompanija, gradova i regiona. Područje koje obuhvata Evropska strategija za Dunav prostire se na teritoriji kroz koju protiče Dunav sa pritokama, od Švarcvalda do Crnog Mora, a obuvata 14 zemalja i preko 215 miliona stanovnika. Zemlje Podunavlja su: Nemačka, Austrija, Mađarska, Češka, Slovačka, Slovenija, Bugarska, Rumunija, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Moldavija i Ukrajina. Poseban akcenat je na Srbiji kao ključnom regionalnom centru Jugoistočne Evrope i velikom resursu šireg evropskog prostora.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image