Google Play Music stigao u Srbiju!

Autor:

Play Music na Androidu omogućava da preko striminga slušate muziku i kupujete pesme ili albume i iz naše zemlje. Početak rada očekuje se uskoro.

6
A- A A+

Google Play Music stigao u Srbiju! Foto: Promo. Nexus 6.

Google je u tvitu od 4. novembra najavio dostupnost Play Music servisa i u Srbiji, među 14 novih zemalja, koje su u ovom "krugu" dobile taj servis. Google Play Music je konkurencija Deezer ili Spotify servisu, od kojih ovaj drugi nije aktivan u Srbiji.

Play Music je izlistan i u Srbiji na Google listi, ali virtuelna vrata prodavnice i servisa još uvek nisu otvorena svim korisnicima. Kada se to desi, prikazaće se interfejs sa albumima i pesmama, među kojima će svako moći da odabere muziku koju voli, sluša je i/ili kupi.

Google Play Music omogućava korišćenje na računaru, tabletu i smartfonu, kao i na nekim pametnim televizorima i podržava istovremeno korišćenje jednog naloga na 10 uređaja.

Kada se Play Music u potpunosti aktivira (proveravajte  aplikaciju češće) otiđite u Android meni, izaberite Play Music, istražite dostupnu biblioteku muzičkih naslova i preko interneta (da, troše se podaci) slušajte muziku. Cena pesama i starijih albuma beće od 80 dinara.

NAPOMENA: Tvit koji je najavio dostupnost Google Play Music servisa i u Srbiji oko 22:30 je uklonjen, ali smo sačuvali sliku, kao dokaz najave. Takođe, originalni tvit i dalje se vidi ispod. Zatražili smo od Googla objašnjenje ove situacije.

Google Play Music stigao u Srbiju! Foto: MONDO portal. Google Play Music Srbija (ne) radi...

Pratite nas i na Facebooku, objavićemo uskoro više novosti o ovome!


Povezano

Sve vesti