mondo.rs

Kum soul muzike još nije sahranjen?!

Autor:

Vozač legendarnog pevača, tvrdi da telo Džejmsa Brauna još nije pokopano.

2
A- A A+

Pevač Džejms Braun, poznat kao "kum soul muzike" preminuo je 2006. godine, u svojoj 73. godini.

Iako se tokom celog svog života "odlično provodio" (koristio je droge i alkohol), uspeo je da doživi lepu starost.

Godinu dana nakon njegove smrti, strani mediji su pisali da brojni članovi njegove porodice ne mogu nikako da se dogovore oko njegove zaostavštine, uključujući i odabir lokacije gde će počivati.

"Izgleda da se još nisu dogovorili, iako je prošlo osam godina", kaže njegov vozač Vilijam Mjurel, koji je radio i za Prinsa i Majkla Džeksona.

"Njegovo telo je balsamovano i nalazi se u kući njegove ćerke. Balsamovanje su platili 140 hiljada dolara. I to sve, samo, jer nisu uspeli da se dogovore gde će da ga sahrane", tvrdi Vilijam.

Braun se ženio tri puta i do sada je ustanovljeno da ima devetoro dece.

Soul pevač će ipak ostati upamćen prvenstveno kao pravi šoumen koji se presvlačio i po desetak puta tokom nastupa, kao i po karakterističnom plesu tokom izvođenja svojih navećih hitova.

Za života je imao preko 120 hitova, koji su dospeli na top liste mnogih radio i TV stanica a izdao je više od 50 albuma.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti