• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Rada o "turskoj krvi" i "Velikoj Srbiji"!

Izvor Tanjug

Na Vračaru, gde su igrali Rad i Vojvodina, bilo je poruka punih mržnje s tribina.

 Navijači Fudbalskog kluba Rad istakli su transparent na utakmici sa Vojvodinom kojim pozivaju na prolivanje "turske krvi", posle tragedije u Istanbulu kada je ubijen jedan navijač Crvene zvezde.


Pored tog transparenta natopljenog mržnjom, na tribinama stadiona na Vračaru navijači Rada istakli su i poruku na kojoj je pisalo "Karlobag - Ogulin - Karlovac - Virovitica", što je sinonim za takozvanu "Veliku Srbiju", o čemu je tokom 90-ih često u javnim nastupima govorio lider radikala Vojislav Šešelj.

Dvadesetpetogodišnji navijač Košarkaškog kluba Crvene zvezde Marko Ivković izboden je u petak uveče na smrt u sukobu navijača sa pristalicama Galatasaraja.

Komentari 259

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

krug

I opet ce "Marko" , neduzan, biti ubijen..mrznja nas nece nigde odvesti..sa povezom preko ociju, tesko da cemo naci pravi put.." oko za oko, citav svet cini slepim"

zal

zalosno je za izgubljen zivot mladog coveka.sl niko ne pomine Tons francuza gazili su ga u sred bela dana i bacili ko psa, pa sta je trebalo ubiti Srbe i proliti srpsku krv.

Tursija

@zal Ajde lepo ostavi nas Brankicine insajderske istine.Vama da se kaze kako je 100 navijaca Partizana skakalo po Tatonu poverovali bi.Izadjite malo iz "televizora" I gledajte stvari drugim ocima.Zasto se ne povede istraga o tome kako je lose odradjena hospitalizacija Tatone?Ne,lakse je da se sve svali na ljude koji su ucestvovali u tuci.

special image