• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

On je "Pravi muškarac"!

Izvor mondo.rs

Dobitnik nagrade "Pravi muškarac" za 2014. godinu je popularni srpski muzičar i književnik.

Dobitnici nagrade "Pravi muškarac", koja se dodeljuje od 2012. godine su ljudi koji svojim primerom daju pozitivan primer muškosti za mladiće i dečake.

Ove godine, nagrada "Pravi muškarac" dodeljena je Marku Šeliću-Marčelu!

Njegov knjigoalbum "Napet šou", doživeo je veliki uspeh među omladinom, pa nije ništa neobično što je baš Marčela "potkačilo" ovogodišnje priznanje.

"Iza svakog pravog muškarca stoji prava žena, bar tako kažu, ali iza mene stoji ceo tim, pa ovu nagradu posvećujem njima, svim ljudima sa kojima radim svakodnevno", rekao je Marčelo.

Stručni žiri koji su činili Marko Somborac, dobitnik nagrade 2012. i crtač stripova, Saša Janković, prošlogodišnji dobitnik nagrade i zaštitnik građana, Stevan Filipović reditelj, Suzana Zlatanović – Luna Lu novinarka i Dragana Jovanović Arias, programska direktorka Centra E8 nisu se dvoumili oko toga kome će pripasti nagrada "Pravi muškarac".

"Nagradu dodeljujemo pojedincu, koji se svojim delovanjem zalaže za afirmaciju principa ljudskih prava, rodne ravnopravnosti, tolerancije, humanosti, nenasilja", objasnila je programska direktorka omladinske organizacije "Centar E8" Dragana Jovanović Arias, koja je usmerena na rad sa mladim ljudima širom Srbije.

Marčelo je objavio četiri studijska albuma, zbirku tekstova, roman i stotinak kolumni za razne redakcije ("Politika", "Huper"...).

Pažnju javnosti privukao je svojim britkim pisanjem, odličnim spotovima, poput videa za "Pozerište" koji je uvršten u World chart express evropskog MTV-a. Poslednjih godina angažovan je i u pozorištu; radio je na predstavama "Klasni neprijatelj" Predraga Stojmenovića (tekst završnog songa), "Istraživač noćnih mora" Nikole Zavišića (scenario) i "Doktor Nušić" Kokana Mladenovića (tekstovi svih songova).

Časopis "The Men" ga proglašava "čovekom godine" u kategoriji New Idol, dok ga magazin "Nedeljnik" 2013. stavlja na svoju listu najuticajnih Srba.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 9

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

teta Micca

Muško, moje!?Mhmm

Vedran

Car

milena

Njega ne mogu da shvate samo prosecni, i oni ispod toga. Ko god ima imalo inteligencije, nije mu tesko da dokuci smisao njegovih dela, sto knjiga, sto pesama, i da u njima vidi umetnost protkanu istinom. Duzina njegovog studiranja je skroz nebitna, jer je to NJEGOV IZBOR, a ne cini ga manje kvalitetnom osobom. A sta ste vi postigli? sta ste vi uradili da uticete na ovu pomahnitalu omladinu? Osim sto pljujete svakog ko iole vredi? Ne mora vam se svideti njegova muzika, ali ne moze mu se osporiti kvalitet. Bravo Mare, i samo nastavi tako! Kamo srece da je vise takvih na koga omladina moze da se ugleda

SERIJE