• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Budžet do 10. decembra, očekuju nas velike uštede

Izvor Tanjug

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se predlog budžeta za 2015. naći pred poslanicima u Skupštini Srbije do 10. decembra, a da će njime biti predviđene značajne uštede.

Budžetom nisu predviđena smanjenje socijalnih davanja niti nova smanjenja u zdravstvu i prosveti.

Vučić je rekao da će pojedina ministarstva imati veoma značajna smanjenja troškova u iznosima od devet do 20 odsto, što će značajno smanjiti deficit.

On je naveo da neće biti smanjenja socijalnih davanja, kao ni dodatnih smanjenja u prosveti i zdravstvu, navodeći da, na primer, Ministarstvo kulture ne može imati smanjeni budžet zbog svojih obaveza prema RTS-u i RTV-u.

Vučić je rekao da će budžet za 2015. morati da postavi temelj za suštinske reforme kako bi u 2016. Srbija imala bolje rezultate.

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

PENZIONER MAJDANPEK

EVO DAJEM LIČNIM PRIMEROM PODRŠKU VLADINIM MERAMA.IMAN 25.OOO MESEČNU PENZIJU,ODRIČDM SE U KORIST NAŠE DECE...

Đorđe

Samo napred ! U Srbiji sa ovako jakim korenima korupcije i krađe vaša stručnost, rad i volja će se pretvoriti u teško beznađe ! Molimo secite u korenu,u ovom slučaju sa dna, od lokalnih javnih preduzeća pa do vrha piramide. Jednostavan primer, JKP-a u kojima su smeštene zoohigijenske službe a koje navodno zbrinjavaju životinje, svake godine protivzakonito troše na stotine milona, Uprava za veterinu ne reaguje, Ministarstvo takođe, porez od prodaje pasa iz ne registrovanih odgajivačnica (u Srbiji samo dve registrovane) se ne sliva u budžet,sivo tržište i biznis cveta ! Javno privatno partnerstvo što hitnije u ovu oblast kako bi se ova ogromna količina novca slivala u budzet a ne u džepove ljudi koji bahato gaze Zakon u čemu im zdušno pomažu oni koji ih trebaju kontrolisati , Uprava za veterinu !

Valjevo

Svi su očekivali da ce preko noci da zive bolje!To je nemoguce.prosveta starajkuje a gde je 4 meseca sto ne rade a primaju platu !ako moze penzioner da zivi sa 18 pa mogu i oni sa 38 a da nespominjem za rad kod privatnika za 25 da pukne kicma i to 2 dana u mesecu slobodna !I u zdravstvu i u prosveti nek napuste ima ko ce da radi ko god starajkuje !VUČIĆU SAMO NAPRED

special image