• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neka vas žene nasmeju!

Izvor mondo.rs

U stand up klubu Ben Akiba, večeras nastupaju samo komičarke!

Ana Zlatanović (pobednica open mic-a vol. 6), Jelena Radanović (Standup.rs) i Marina Orsag (Studio Smijeha - Zg) nastupiće večeras u stand up klubu od 20 sati.

Cena ulaznice je 250 dinara, a rezevacije možete napraviti na telefon 064 285 01 48.

Ana Zlatanović - je rođena u hodniku. Prvo što je ugledala bile su japanke – po tome je znala da je leto. Odgajana u duhu "ne diraj taj gelender i kaži finoj teti hvala", za sebe kaže da je buntovnik koji prkosi konvencijama – dane provodi u spavaćoj sobi a noći u dnevnom boravku. Kao mala je htela da postane osoba za koju ljudi misle da je "veća od života", ali je brzo shvatila da se to uglavnom odnosi na nekoga ko je umro mlad tako što se okliznuo na kesicu heroina i razbio glavu o ivicu svoje gitare. Danas se Ana bavi pisanjem i aerodromskim obezbeđenjem. Ljubitelj je plivanja, čaja od nane i malenih krznenih životinja koje kažu "iiiiii" kada ih slučajno ubodeš u oko.

Jelena Radanović - je široj populaciji poznata po tome što je 11. 03. 2004. Bila redar u Sremskomitrovačkoj Gimnaziji.

Omilljena životinja joj je crv sumnje. Voli da čita teške knjige i posmatra prolaznike iz neposredne blizine. Onima koji su već bili na njenim nastupima poznata je po tome što ima mišljenje na sve teme, a pogotovo one o kojima nema pojma. O svojim standup počecima rekla je sledeće:

"Stand upom se bavim već 530 dana, imala sam 86 zvaničnih nastupa, što znači da nastupam u proseku na svakih 6, 16 dana ili 4,9 puta mesečno. Na fakultetu sam imala desetku iz statistike, ali ne volim da se hvalim time".
Na pitanje šta očekuje od daljeg bavljenja standupom, tužno je pogledala u daljinu i odgovorila:

"Borosane preko sindikata".

Marina Orsag - je najiskusnija stand up komičarka na Balkanu, u svojoj devetogodišnjoj karijeri za sobom ima preko 1.600 odrađenih nastupa u kojima je razveseljavala i publiku i sebe samu uživajući u svakom smehu publike. Iako ima puno odrađenih nastupa, nada se da će ih biti bar još deset puta toliko jer osećaj kad nasmeješ ljude je, kako kaže, jedan od najlepših na svijetu.

Cinizmom, ironijom i pojednostavljivanjem činjenica dovodi publiku do ekstaze smeha. Ima metar i želju da naraste. Rođena je par dana nakon nove godine. U horoskopu jarac, u podznaku ovan. Dupli rogovi joj ne daju mira. Nikad ne može da bude na jednom mestu, stalno su joj crvi u guzici, tako da joj je guza vid'la puta. Nada se da će tako biti zauvek i da neće izgubiti dete u duši, sazrevajući svakim danom sve više u glavi.

 Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE