• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vodimo vas na stand up!

Izvor mondo.rs

MONDO u saradnji sa organizacijom standup.rs vam poklanja 2x2 karte za veče smeha u Ben Akiba klubu!

Ono što treba da uradite jeste da nam pošaljete email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "standup" na adresu [email protected]. Najbrži osvajaju!

Srećni dobitnici biće obavešteni putem mejla o preuzimanju karata.

Ovog četvrtka, (11. decembra) publiku iz Beograda zasmejavaće se komičarka iz Hrvatske Marina Orsag, a drušvo će joj praviti komičari iz organizacije standup.rs Radomir Nestorović i Ivan Nikolić.

Orsagova je najiskusnija stand up komičarka na Balkanu, u svojoj devetipolgodišnjoj karijeri za sobom ima preko 1600 odrađenih nastupa u kojima je razveseljavala i publiku i sebe samu uživajući u svakom smijehu publike.

Iako ima puno odrađenih nastupa, nada se da će ih biti bar još deset puta toliko jer osećaj kad nasmeješ ljude je, kako kaže, jedan od najlepših na svetu.

Cinizmom, ironijom i pojednostavljivanjem činjenica dovodi publiku do ekstaze smeha. Ima metar i želju da naraste. Rođena je par dana nakon nove godine. U horoskopu jarac, u podznaku ovan. Dupli rogovi joj ne daju mira. Nikad ne može da bude na jednom mestu, stalno su joj crvi u guzici, tako da joj je guza vid'la puta. Nada se da će tako biti zauvek i da neće izgubiti dete u duši, sazrevajući svakim danom sve više u glavi.

Cena ulaznice je 250 dinara, a svoje rezervacije možete napraviti svoga dana od 12 do 21 sat na 060 30 60 13. Program počinje u 20.30.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE