Od pogleda na njega, do orgazma

Od prve pomisli na njega, do orgazma posle kojeg ne možete da stojite, evo šta vam se dešava…

52
A- A A+

Kad muškarac počne da razmišlja o ženi koja ga privlači, rezultat je… pa, očigledan. Ono što se dešava ženama jednako je intenzivno, ali ne i vidljivo na prvi pogled (i ponekad možete samo da pomislite 'sva sreća pa je tako'). Evo kako telo reaguje, bilo da možete da "namirišete" seks i znate šta sledi, bilo da samo razmišljate o muškarcu za kojeg znate da mu ne možete odoleti.

One sekunde kad počnete da razmišljate o seksu, bez obzira da li je u pitanju samo želja ili i izvesnost, krvni sudovi se šire, a krv počinje da kola ka genitalnoj regiji. Ta reakcija ponekad je toliko intenzivna da će vam se šake zalediti (znate kako se kaže "hladne ruke…").

Pojačana cirkulacija izaziva momentalno lučenje onog svetlucavog, providnog sekreta - prirodnog lubrikanta, koji se sastoji od proteina i aminokiselina, a vaginalna regija postaje meka i podatna, spremajući se za ono što sledi. Pale se hiljade nervnih završetaka u toj zoni zadovoljstva, i sad već ne možete da se zaustavite. Ako onaj kojeg želite nije tu, moraćete same da se zabavite na njegov račun

Klitoris napupi i postaje čvršći, dešava se nešto kao "mini-erekcija". Ako ste van sebe od uzbuđenja, može povećati svoju veličinu čak i do tri puta. To se, naravno, neće desiti svaki put, ali ako imate sreće, muškarac sa kojim ste ponekad će vas dovesti u takvo stanje… Nije, naravno, poenta u veličini, kad je reč o tome, znamo svi koja se računa (iako svi volimo da se pravimo da nije tako), nego u stanju svesti koje dovodi do toga, naravno.

Grlić materice omekša, a ako penis tokom seksa dodirne zonu u njgovoj blizini, i "pogodi" glavni, veliki splet nervnih završetaka u toj regiji… Znate šta sledi. Delovi mozga zaduženi za strah i anksioznost se isključuju. Um i duh se otvaraju, pokreti tela postaju nesvesni, a vagina se kontrahuje u intervalima... Izraz lica se menja, otkrivajući vašu pravu prirodu, živu i nesputanu , onu drugu stranu vas koju otkrivate samo odabranima. I zato će muškarac (onaj jedan, poseban i dragocen, koji zna šta radi) želeti da vas gleda u lice dok doživljavate orgazam. Zato što zna da je to jedinstvena prilika da svedoči takvom oslobađanju one suštinske životne energije, magijske čak, iz takve blizine.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti