Suzana Mančić: Neko hoće da me uništi!

U intervjuu tabloidu "Svet", prvom posle novog filma, Suzana Mančić je rekla da ponovo proživljava već vidjenu agoniju i da je ne bi čudilo ako se pojavi još neki njen snimak.

0
A- A A+
Čuvena "loto devojka" Suzana Mančić ponovo je izbila na sve naslovne strane tabloida u Srbiji posle još jednog video snimka na kojoj vodi ljubav sa svojim partnerom.

Dve godine pošto se u javnosti pojavio kompromitujući snimak na kojem popularna voditeljka vodi ljubav sa tadašnjim mužem Nebojšom Kunićem ("Sedmorica mladih"), Suzana Mančić je ponovo u središtu afere - ovog puta sa svojim verenikom grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom.

U intervjuu tabloidu "Svet", prvom posle novog filma, Suzana Mančić je rekla da ponovo proživljava već vidjenu agoniju i da je ne bi čudilo ako se pojavi još neki njen snimak.

I dalje ne zna kako je novi snimak dospeo u javnost, a brine se da će ovaj skandal ugroziti njenu vezu sa grčkim biznismenom.

"Kada se pojavio film bila sam bez teksta. U jednom trenutku sam se smejala, zatim padala u očaj, i tako ukrug. Ovog puta ne želim nikome da se pravdam, ne želim da budem patetična. Šta sad, zar da se ubijem!? Neko voli da se vezuje lancima, bičuje i podiže sebi libido svakakvim bolesnim perverzijama, a moj jedini greh je što volim seks i rado ga upražnjavam", kaže Suzana Mančić.

Njen verenik je, kako kaže, očajan i ne zna šta ga je snašlo. "On je ozbiljan čovek, iz nekog drugog društvenog miljea, nenaviknut na spletke i brutalno poigravanje tudjom intimom. Iskreno, ne znam šta će posle ovoga biti sa nama i kako će se ova afera odraziti na našu budućnost".

Suzana Mančić ne zna kako se ovaj snimak pojavio u javnosti. "Neko se ozbiljno nameračio na mene i rešen je da mi razori porodicu, uništi karijeru, vezu...", dodaje ona.

Upitana kako je moguće da takvi snimci nestanu iz kuće kao da su crtani filmovi, ona odgovara da bi bila najsrećnija kada bi znala odgovor na to pitanje.

"U kući imam na stotine kaseta sa raznim emisijama, snimke rodjendana i slava i zaista ne vidim evidenciju gde šta stoji, niti ih brojim svaki dan. Da mi je obijen stan, sve bi bilo daleko jasnije, ovako...", kaže Suzana Mančić i odbija sumnju da je možda njena kućna pomoćnica umešana u ovu rabotu.

Odlučila je da se na odredjeno vreme povuče iz javnosti, a njena deca neće ići u školu jedno vreme. "Nemam rezervnu zemlju da bih ovu u kojoj živim tek tako napuštala", poručuje Suzana Mančić.

(MONDO)

Povezano

Sve vesti