• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prodat niški hotel “Park”

Izvor mondo.rs

Kupac je lokalni biznismen Andrija Radojičić. Cena još nije poznta, a vrednost hotela ranije je procenjena na 1,9 miliona evra.

Hotel „Park“ u Nišu biće prodat biznismenu Andriji Radojčiću, vlasniku niškog hotela „Regent club“ i firme „Raveks grup“.

"Raveks“ je potpisao predugvor o kupovini hotela i dogovor je postignu, ali će sve formalno biti okončano u narednim mesecim, objavio je portal Južne vesti.

“Predugovorom je definisana kupovina na rate a ceo posao biće završen krajem naredne godine ako sve bude kako smo planirali. Naše ambicije su da stvorimo najbolji hotel u regionu, a prio je kongresni turizam", rekli su u "Raveksu". 

Gradonačelnik Niša: Lepa vest

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić rekao je da je prodaja hotela lepa vest za Niš i da će renoviranje “Parka” doprineti boljoj turističkoj ponudi grada. “Ne bih želeo da remetim nekome poslovne planove, ali ono što znam, trebalo bi da ‘Park’ postane hotel sa pet zvezdica i da u njegovom sastavu bude i kongresni centar”, rekao je Perišić.

Cena za sada nije poznata, ali je prema podacima sa sajta jedne agencije za nekretnine, na kojem je ranije objavljen oglas za hotel, vrednost procenjena na 1,9 miliona evra.

Hotel "Park" izgrađen je 1937. godine na mestu Bećir-begovog konaka i kraljevog dvora, odmah uz zgradu u kojoj se danas nalaze kancelarije gradonačelnika Niša.

Nekadašnji objekti "Srbija turista", hoteli "Ambasador", "Ozren" i motel "Nais", kao i plac nedaleko od motela, i dalje se nude na prodaju, javile su Južne vesti.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image