ANKETA: Marko Nikolić - da ode ili ostane?

Autor:

Šta mislite o inicijativi novog rukovodstva FK Partizan, da smeni Marka Nikolića iako se ekipa nalazi na putu ka "duploj kruni"?

Dugo očekivana izborna Skupština FK Partizan je došla i prošla. Dragan Đurić otišao je sa funkcije predsednika, otišli su i njegovi najbliži saradnici.

Ipak, nije se očekivalo da "talas promena" zahvati i ekipu, preciznije šefa stručnog štaba Marka Nikolića, o čijoj sudbini će se raspravljati u utorak na Sekretarijatu kluba (novi predsednik Zoran Popović, potpredsednici Tumbaković, Vučelić i Nedić, generalni sekretar Grubor) i u sredu na sednici Upravnog odbora.

Iza inicijative za smenu Nikolića još niko nije stao "imenom i prezimenom" i biće zanimljivo čuti obrazloženje klupskih čelnika, ako do takve odluke uopšte dođe.

Jer, čini se da su se kao glavna prepreka dolasku Ivana Tomića na Nikolićevo mesto, isprečili - navijači. Pominje se čak i mogućnost protesta 31. decembra, na dan kada bi smena mogla da bude i ozvaničena.

Grobari su u prošlosti već pravili masovne proteste podrške trenerima (Fahrudin Jusufi, Aleksandar Stanojević), ali je na kraju bilo onako kako je htela uprava.

Podsećamo da Marko Nikolić proletos nije uspeo da odbrani titulu prvaka Srbije, ali je ove sezone odveo ekipu do ubedljivog vođstva u Superligi ("plus šest"), do plasmana u Ligu Evrope i polufinala domaćeg Kupa.

MONDO vam, kao i uvek u sličnim prilikama, pruža šansu da iskažete svoj stav o mogućoj promeni na klupi crno-belih, kako u anketi, tako i u komentarima na vest...


Povezano

Sve vesti