Potrebno:
- 2 krompira srednje veličine, iseckana na kockice
- prstohvat soli
- mleveni crni biber
- 150 grama kvalitetne sirove kobasice
- crvena paprika iseckana na rezance
- šaka čeri paradajza
- 6 jaja
- svež peršunov list, iseckan sitno
- hleb po želji
Priprema:
Krompir kratko obarite u slanoj vodi i potom ga dobro ocedite. Isecite kobasicu na kolutove i pecite je u tiganju dok ne pusti masnoću, dodajte biber, krompir i paradajz i vratite na šporet. Pecite dok sve ne porumeni. Dodajte jaja, jedno po jedno, neka ostanu cela. Posolite i pobiberite, pa sve zajedno pecite ne duže od pet minuta, ii onoliko koliko volite da jaja budu pečena. Pospite peršunom, servirajte uz hleb, koji takođe možete da prepečete, i uživajte u 2015. godini!
"Neka me streljaju, okrenuću se ka zidu, ni 'a' neću reći": Blažić opet šokirao na suđenju - Znam šta me čeka u zatvoru
Tuča u Skupštini Srbije! Guranje, čupanje, prskanje, a Ana Brnabić pozvala obezbeđenje (Foto, video)
Primim 160€ penziju, a samo ugalj i drva koštaju 355: Težak život Ukrajinaca, mnogi uzeli rusko državljanstvo
"Dali smo sve da ubedimo Pešića da ostane": Petrušev objasnio šta je najveća razlika u reprezentaciji
Sloboda Mićalović napadnuta na parkingu: Evo kako je poznata glumica završila u Urgentnom centru