Potrebno:
- 2 krompira srednje veličine, iseckana na kockice

- prstohvat soli

- mleveni crni biber

- 150 grama kvalitetne sirove kobasice 

- crvena paprika iseckana na rezance

- šaka čeri paradajza

- 6 jaja

- svež peršunov list, iseckan sitno  

- hleb po želji

Priprema:
Krompir kratko obarite u slanoj vodi i potom ga dobro ocedite. Isecite kobasicu na kolutove i pecite je u tiganju dok ne pusti masnoću, dodajte biber, krompir i paradajz i vratite na šporet. Pecite dok sve ne porumeni. Dodajte jaja, jedno po jedno, neka ostanu cela. Posolite i pobiberite, pa sve zajedno pecite ne duže od pet minuta, ii onoliko koliko volite da jaja budu pečena. Pospite peršunom, servirajte uz hleb, koji takođe možete da prepečete, i uživajte u 2015. godini!