On je onaj pravi

Autor:

Ne najbolji, ne najzgodniji, ne najlepši, nego prosto onaj jedini na svetu - za vas, vaš čovek, ako…

144
A- A A+

Je uvek dobro biti sa njim, čak i kad naiđu teška vremena. Od onih banalnosti, kad vas uteši jer vas je neko iznervirao na poslu, do velikih, ozbiljnih životnih problema koje ste pregurali samo zato što je bio tu da vas drži za ruku.

Zna vaše mane i prihvata ih ne nadajući se da će nekim čudom nestati. Razume da se budite na tri ćoška otkako ste bili devojčica i ne prebacuje vam zbog toga. Ne gunđa što čitate po celu noć u krevetu, čak i ako više voli da spava u potpunom mraku. Strpljivo čeka da pomazite svaku mačku na koju naiđete na putu do kuće. Ne mrzi ga da traži muziku koju volite, iako se njemu ne dopada.

Se lepo ponaša prema vama uvek, a ne samo kad je generalno dobre volje. Ako vam priredi romantično veče u ponedeljak, tako da se osećate kao da vas voli najviše na svetu, neće se u utorak pretvoriti u čudovište samo zato što ste zaboravili da pokupite njegovo odelo sa hemijskog.

Poznajete sve njegove prijatelje i mislite da su pristojni ljudi. Kad upoznate nekog iz njegovog društva, shvatite da taj čovek ima utisak da vas poznaje jer mu je on već pričao o vama.

Budi najbolje u vama. On misli da ste divni, i zato i jeste sa vama, ali, što je još važnije, zaista veruje da nema toga što vi ne možete da postignete samo ako to poželite. Veruje u vas, i zato svakim trenutkom koji provedete uz njega postajete bolja osoba.

Čini da se osetite kao najlepša, najpametnija, najbolja žena na svetu. Čak i onim danima kad ste sami sebi grozni, njemu ste neodoljivi jer ste za njega ono za čim je čeznuo oduvek.

Ne zaboravlja na sitnice koje su vama važne. Čak i ako njemu nisu.

Se lepo ponaša prema ljudima koji su vama dragi. Pažljiv je prema članovima vaše porodice i prema vašim drugaricama iz detinjstva, zato što zna da su to ljudi koji vas vole i koje vi volite.

Veruje u to da ćete ispuniti svoje snove čak i kad vi posumnjate u to. I zna kad treba da kaže da je prosto - tu.

… I, možda najvažnije, oči mu se smeju kad vas ugleda, bez obzira na sve što ga je možda snašlo u toku dana. Ako to imate, imate - sve na svetu.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti