• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedan od njih osvaja NIN-ovu nagradu

Izvor mondo.rs

Jedanaest naslova u konkurenciji za prestižnu nagradu kritike za najbolji roman godine

 Žiri u sastavu Vladislava Gordić Petković (predsednica), Mića Vujičić, Božo Koprivica, Mihajlo Pantić i Jasmina Vrbavac napravio je uži izbor za NIN-ovu nagradu kritike za najbolji roman godine, u koji je uvršteno 11 naslova.

Na konkurs za prestižnu književnu nagradu, ove godine prijavljen je 161 roman, a 61. dobitnik najprestižnijeg književnog priznanja u Srbiji biće proglašen 19. januara 2015.

Uži izbor romana za NIN-ovu nagradu za 2014. godinu: Oto Horvat: "Sabo je stao", Nikola Malović: "Jedro nade", Slavoljub Stanković: "Prvaci sveta!", Ivan Tokin: "Najnormalniji čovek na svetu", Milovan Marčetić: "Knjiga o beuku", Mileta Prodanović: "Vitiligo", Tanja Stupar Trifunović: "Satovi u majčinoj sobi", David Albahari: "Životinjsko carstvo", Vukašin Štreker: "Zabrana upotrebe vatre i vode", Laslo Blašković "Razbrajalica" i Filip David "Kuća sećanja i zaborava".

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE