• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Igra prestola": Razbijen još jedan mit!

Izvor mondo.rs

Pisac otkrio da li su čitaoci pogodili ko je jedan od misterioznih likova.

 Džordž R. R. Martin već godinama "sebično" ćuti kada su u pitanju teorije fanova, oglasio se samo nekoliko puta da nam kaže da smo nešto pogodili, ali neće reći šta, i da za neke stvari grešimo.

Sada je korisnik sajta Reddit posetio biblioteku u Teksasu, u kojoj se nalazi kolekcija Martinovih rukopisa. Te stranice prošarane su prepiskom pisca i njegove urednice En Grol.

Već smo se "ubili" pokušavajući da odgonetnemo ko je majka Džona Snežnog, i ko mu je otac, postoje i teorije o Tirionu Lanisteru, a ova se tiče jednog od misterioznih likova.

Hladnoruki (Coldhands) je lik koji se pojavljuje u teritoriji izvan Zida, obučen je u odeću koja nagoveštava da je nekada bio "vrana" Noćne straže. Prvi put se pojavljuje u "Oluji mačeva", kada pomaže Semvelu i Džili, a zatim u "Plesu sa zmajevima", kada vodi Brena, Hodora, Miru i Džodžena severno od Zida.

U jednom od Brenovih poglavlja "Plesa sa zmajevima", En je napisala sledeće.

"Da li je ovo Bendžen? Ja mislim da jeste :) I da li ga onda Bren ne prepoznaje, pošto mu nikada ne vidi sasvim otkriveno lice", pitala je urednica.

Martin je odgovorio kratko i jasno - "ne".

Bendžen Stark je brat Neda Starka, član Noćne straže, koji se poslednji put pojavio u prvom delu "Pesme leda i vatre", odnosno u prvoj sezoni serije. Otišao je da istražuje severno od Zida, i tada mu se gubi svaki trag.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

throne

otac snežnog je princ targarien a majka je sestra neda starka. U drugom delu knjige je napisano, ali između redova. Ona je naterala neda da sačuva obeća da nikome neće reći ko je majka i otac deteta jer ga je dobila posle avanture sa targerionom. Živi bili pa videli.

Ayatollah

Nije ovo ništa novo. Dovoljno je samo pažljivo pročitati knjigu, pa videti da Coldhands ne može biti Bendžen Stark. Naime, kada Bren pita Decu Šume ko je Coldhands, oni mu odgovaraju da je on "poginuo odavno". Za Bendžena Starka uopšte nije izvesno ni da je poginuo, ali i da jeste to ne bi moglo biti odavno, obzirom da on nestaje tek tokom prvog dela knjige.

Mikeli

Potajno se nadam da ce Bendzen osvetiti porodicu Stark..Ako on ne moze nece niko, a ako do osvete ne doce, bicu razocaran.

SERIJE