• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Serbia Wonderland na korak bliži Hardwellu!

Izvor mondo.rs

Ko nam to dolazi na Open Air u julu?

Jedan od dvojice dobrih prijatelja i bliskih saradnika Hardwell-a, svetskog #1 DJ i producenta, nastupaće na ovogodišnjem Serbia Wonderland Open Air 2015. Nagađanja se vode između Dannic-a i Dyro-a, a iz organizacije festivala dobili smo i zvaničnu potvrdu da će jedno od ova dva velika imena stati pred publiku Open Aira 2015. u julu.

Nakon što su započeli saradnju sa Hardwell-om, najuspešnijim DJ imenom na svetu i šefom Revealed Recordings-a, Dannic i Dyro probili su se na sam vrh svetske EDM scene. Dannic, čiji se prošlogodišnji nastup na Tommorowlandu smatra najboljim nastupom te godine, beleži jedan od najvećih skokova na DJ Top listi, kada se sa 74-og popeo na čak 30. mesto. Dyro, koga je Hardwell na Ultra Music Festivalu, publici predstavio kao buduće najveće DJ ime na svetu, razvija jedinstven i originalan stil u elektro haus muzici, po kojem je prepoznatljiv u celom svetu.

Serbia Wonderland Festival imaće tu čast da na Open Airu 2015. ugosti jednu od ove dve velike DJ zvezde, za koje i sam Hardwell jednostavno kaže "They are amazing!". Festival će biti održan prvog vikenda u julu, a iz organizacije poručuju da je, kao mesto održavanja festivala, ove godine u planu jedna atraktivna lokaciju u Beogradu.

Prošlogodišnji niz tematskih žurki, koji je rezultirao uspešnim Open Air Festivalom, utvrdio je mesto Serbia Wonderland Festivalu među najvećim festivalima elektronske muzike u zemlji i doprineo da ovo ime postane simbol za vrhunske žurke i fenomenalan provod. Za Open Air 2015. organizatori najavljuju mnoštvo specijalnih efekata na nivou onih koji se mogu videti na velikim svetskim festivalima, a nešto što Serbia Wonderland Festival razlikuje od svih ostalih festivala, kako u Srbiji tako i u regionu, jeste maštovia scenografija koja asocira na Zemlju čuda, sa svim neobičnim stvorenjima koja u njoj žive. Upravo ovo, biće tematika i Open Aira 2015, za koji organizatori najavljuju veliki broj animatora maskiranih u najneobičnije vile, iluzioniste, koji će biti u stalnoj interakciji sa publikom.

Karte za Open Air 2015. će se od 1. februara naći u prodaji na svim blagajnama Eventima i to po ceni od 2.000 dinara. Organizatori uvode i prodaju karata na rate, gde se za 500 dinara u Jungle Tribeu već sada može rezervisati karta, a ostatak novca otplatiti do festivala.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

psybratina

тврд а добар. спрдам се бре, де је трвд. дајте нешто тврдо типа Hard Driver, Deetox, Frontliner, Warface, Raxtor itd.

SERIJE