• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić i direktor "Gugla" o saradnji

Izvor Beta

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Davosu sa direktorom kompanije "Gugl ajdijas" (Google ideas) Džaredom Koenom sa kojim je razgovarao o novim tehnologijama i mogućoj saradnji i pozvao ga da poseti Srbiju.

U saopštenju Vlade Srbije se navodi da su Vučić i Koen razgovarali i o važnosti zapošljavanja mladih ljudi na razvoju softvera i novih tehnologija.

"Kompanija Gugl radi u zemljama koje podržavaju moderne tehnologije i slobodu izražavanja", istakao je Koen i naglasio da bi Srbija bila pogodna zemlja za saradnju.

Vučić i Koen su razgovorali su i o mogućoj primeni nekog od programa kompanije Googl ideas, naročito programa za otkrivanje i suzbijanje terorizma.

Vučić je naglasio da je jedan od prioriteta njegove vlade veća zaposlenost mladih, kao i ulaganje u nove tehnologije, i pozvao Džareda Koena da uskoro poseti Srbiju.

Vučić je danas na marginama Svetskog ekonomskog foruma razgovarao i sa potpredsednikom Evropske komisije Fransom Timermansom, prvim čovekom ruske Sber banke Germanom Grefom, kao i sa Johanom Šnajderom Amanom, potpredsednikom švajcarske Vlade i ministrom ekonomije.

Premijer je učestvovao i na Rojtersovom forumu globalnih tržišta.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Urke

Dogovaraju rezultate u gugl pretrazi :) ..

special image