Iz Voše u Barsu? Oprezno, zbog Sampdorije...

Autor:

Mladi štoper novosadske Vojvodine Srđan Babić priznaje da je srećan zbog interesovanja Barselone, ali ne želi da se zaleće. "Videli ste šta je bilo sa Sampdorijom..."

1
A- A A+

Iz Voše u Barsu? Oprezno, zbog Sampdorije... Foto: MN Press
Katalonski list "Sport" objavio je da je Srđan Babić na meti slavne Barselone, "koja želi što pre da ga kupi".

Dalje u tekstu navodi se da je jedini problem u realizaciji transfera jednogodišnja zabrana registrovanja novih igrača, koju je Barsi izrekla FIFA.

"Oduševljen sam zbog interesovanja, jer nije potrebno pričati kakav je Barselona klub. Ipak, pošto sam već bio na pragu potpisa sa Sampdorijom, pa se to nije dogodilo, ovog puta nema nikakve euforije kod mene. Čekam, videćemo šta će biti", rekao je Babić.

"S obzirom na to da Barselona ima zabranu dovođenja igrača, meni se lično ne žuri iz Vojvodine. Za par meseci imamo i Svetsko prvenstvo za mlade na Novom Zelandu koje mnogo znači meni i mojim saigračima, tako da nigde ne jurim, sa obe noge sam na zemlji".

Barselona ne može da registruje igrače, ali može da, na primer, kupi Babića i ostavi ga na pozajmici u Vojvodini ili da ga priključi svom "B" timu do isteka suspenzije, a Babić priznaje da bi verovatno pristao na neku od tih opcija.

"Ne bih odbio ponudu Barselone ukoliko bi bilo nešto konkretno. Dok tako i ne bude, u Vojvodini sam i samo o njoj razmišljam", rekao je Babić.

Za njega je navodno i dalje zainteresovana Sampdorija, koja ga je želela i letos. Babić je tada već bio otputovao u Đenovu, ali do potpisa nije došlo. Fudbaler Vojvodine smatra da je nakon svega toga gotovo nemoguće da se nađe u ekipu Siniše Mihajlovića.

"Do nekakvog dogovora sa Sampdorijom, prema mom mišljenju, teško da će doći. Bio sam tamo, prvo se klubovi nisu dogovorili, onda i mi nismo uspeli da dogovorimo uslove, tako da će teško doći do dogovora između mene i Sampdorije".

Povezano

Sve vesti